Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
ibrahim 2025-01-20, 18:29
Henryk_Kwinto napisał/a:

Jakieś kaukazkie zwierzę!

zwykły kurewski pedał.
Zgłoś
ShepardR34 2025-01-20, 18:52
Z innej beczki tam budżet jak na Polskę jest gruby, i zawsze melepeta ratownik medyczny. Te kurvvvie to rzadko potrafią prawidłowo reanimować albo w telefonie szukają jak się zachować. To nic nie potrafi, naprawdę nie stać bogatej federacji żeby normalny lekarz był nie taki nieudacznik co tylko potrafi kołnierz założyć i wysłać do szpitala.
Zgłoś
Czeczenito 2025-01-20, 19:06
janmod napisał/a:

12-6 jest juz legalne? Ja peirdole, tylko 30 lat im zajelo Musze przyznac ze nie wiem bo zazwyczaj ogladam bez dzwieku podczas telefonow w pracy
Masz racje, za cios w glowe zazwyczaj jest punkt - ale zdarzylo sie ze byl NC bo drugi zawodnik ledwo stal. Inna sprawa ze pytanie ile bylo tez sciemniania bo przegrywal - kilka razy widzialem jak po kolanie w glowe na ziemi "ledwo stal" i wolal NC niz i tak przegrana.
Wiesz ze to mozna robic jako hobby i nie trzeba brac udzialow w zawodach? A na trening mozna nalozyc maski zeby sobie twarzy nie poobijac - i do tego rekawice bokserskie - ktore sa do ochrony twarzy przeciwnika a nie twoich rak, tak jakbys nie wiedzial
MMA to dobre hobby - troche ruchu po siedzeniu przed komputerem caly dzien i przydatne w razie problemow na ulicy.

Z tego co wiem to komisja pozwoliła na łokcie 12-6 i są już wprowadzane. Ręki nie dam sobie uciąć ale ksw albo ufc już wprowadziło. Zmieniło sie też określenie parteru które było największą bzdura (trzymanie dwóch rąk na macie przy siatce…) więc powinno być ciekawiej. Teraz taki petr Yan nie przegrałby mistrzostwa ze sterlingiem )

Tak jak piszesz, mma to fajny sport i nie trzeba go trenować żeby być z🤬bem, Ale po prostu dla zdrowia. Piona
Zgłoś
Keta271 2025-01-20, 23:55 1
Steven_Seagull napisał/a:

Co to za gówno, kto to k🤬a ogląda? I co ci komentatorzy...chłop, być może za chwilę skończy na wózku inwalidzkim albo gorzej, a oni p🤬lą coś o karuzelach i parkach rozrywki. No, ale muszą dostosować poziom komentarza do poziomu rozrywki i jej odbiorców. Kompletne odmóżdżenie.

A ktoś mu kazał tam wychodzić? Jego wybór. Sadolowe komentarze pod zmiażdżonymi gowniakami Ci nie przeszkadzają 😀
Zgłoś
Bul_od_bytu 2025-01-21, 3:46 1
@radek225: Coś w tym jest. Andrzeja Gołotę to jestem w stanie zrozumieć tylko jak ktoś podłoży napisy
Zgłoś
darayavahus 2025-01-21, 6:48
i kol,ejny czeczen, pewnie jakiśhasan k🤬sodebilow robi z białym co chce.
Zgłoś
Benaliziom 2025-01-21, 11:17
__Tux__ napisał/a:

Skąd wiesz jak śmiedzi siusiak pedała?

Czaskoski mi opowiadał
Zgłoś
Konto usunięte 2025-01-24, 0:45
PePetto napisał/a:

No nie wiem czy to takie ładne xD. Każde p🤬lnięcie w łepetynę może zakończyć żywot lub ograniczyć ruchowo tą patologię.

oby tu tak było
Zgłoś