Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
PePetto 2025-01-19, 17:21 7
No nie wiem czy to takie ładne xD. Każde p🤬lnięcie w łepetynę może zakończyć żywot lub ograniczyć ruchowo tą patologię.
Zgłoś
d................e 2025-01-19, 17:24 8
Zgłoś
Lobo24 2025-01-19, 17:26 28
PePetto napisał/a:

No nie wiem czy to takie ładne xD. Każde p🤬lnięcie w łepetynę może zakończyć żywot lub ograniczyć ruchowo tą patologię.

Ma to nawet medyczną nazwę - encefalopatia bokserska. Zobacz wywiady młodych bokserów, a potem coś z końca ich kariery.
Z każdym rokiem brzmią coraz bardziej jak Scooby Doo albo kaczor Donald. .
Zgłoś
Nazhir 2025-01-19, 17:36 6
Widziałem tę walkę na żywo.
To był młodziak, 19-latek o budowie ciała typu bocian. Długie, chudziutkie łapki bez bicka. Na przeciwko niego, niewysoki, ale dopakowany Tadżyk. Na ważeniu może jeszcze było po równo, ~64kg, ale w chwili walki, bocian ważył dalej 64, a Tadżyk pewnie ocierał się o 70kg.

Jakiś sadysta dobierał tę parę, ale w walka przed kartą główną to jest normalne.

Jeszcze lepsze widowisko dał Ariel Wittek, któremu za przeciwnika dali chłopa prosto wyrwanego z dyskoteki, gdzie nawalał się z kumplami na sztachety.
Zgłoś
Steven_Seagull 2025-01-19, 17:48 63
Co to za gówno, kto to k🤬a ogląda? I co ci komentatorzy...chłop, być może za chwilę skończy na wózku inwalidzkim albo gorzej, a oni p🤬lą coś o karuzelach i parkach rozrywki. No, ale muszą dostosować poziom komentarza do poziomu rozrywki i jej odbiorców. Kompletne odmóżdżenie.
Zgłoś
Wombat212 2025-01-19, 18:15
K🤬a jak tak jebnie karkiem w zimie to można i warzywem zostać. Poj🤬e
Zgłoś
nowynick 2025-01-19, 18:38 3
PePetto napisał/a:

Czyli same plusy...
Zgłoś
radek225 2025-01-19, 18:38 18
Współczesne chleba i igrzysk. Tania rozrywka dla zjebów nie mających wyższych celów w życiu. Już dawno zostało udowodnione, że powtarzające się przez lata urazy głowy powodują fizyczne zmiany w mózgu, które po kilkunastu latach kariery robią z człowieka zwierzę o IQ50, Obejrzyjcie sobie wywiady z bokserami na początku i na końcu ich kariery. No, ale kasa musi się zgadzać. Nie oglądam, nie nabijam kabzy organizatorom tego gówna.

podpis użytkownika

"Najlepszą formą obrony jest atak" - Adolf Hitler
Zgłoś
nemesisnt 2025-01-19, 18:39 6
Nazhir napisał/a:

Widziałem tę walkę na żywo.
To był młodziak, 19-latek o budowie ciała typu bocian. Długie, chudziutkie łapki bez bicka. Na przeciwko niego, niewysoki, ale dopakowany Tadżyk. Na ważeniu może jeszcze było po równo, ~64kg, ale w chwili walki, bocian ważył dalej 64, a Tadżyk pewnie ocierał się o 70kg.
Jakiś sadysta dobierał tę parę, ale w walka przed kartą główną to jest normalne.
Jeszcze lepsze widowisko dał Ariel Wittek, któremu za przeciwnika dali chłopa prosto wyrwanego z dyskoteki, gdzie nawalał się z kumplami na sztachety.

Dla mnie ważenie tydzień przed to jakaś porażka, na wagę 2h przed walką i tyle z robienia wagi.
Zgłoś
janmod 2025-01-19, 19:09 1
Ten brodaty powinien przegrac - bo na koniec jak tamten sie jeszcze bronil (to nie byl knock out) to go uderzyl w tyl glowy. W UFC to bylaby automatyczna dyskfalifikacja. Sedzia do dupy, nic wiecej.
Zgłoś
Prosty 2025-01-19, 19:09 1
Grubo poj🤬a akcja.
Zgłoś
Uzi99 2025-01-19, 19:14 14
Helikopter helikopter....xd

[ Dodano: 2025-01-19, 19:26 ]
Helikoter

Zgłoś
mun66 2025-01-19, 19:33 1
Mam tylko nadzieję, ze nie będziemy mu płacić renty.
Zgłoś
__Tux__ 2025-01-19, 19:47 3
Steven_Seagull napisał/a:

Co to za gówno, kto to k🤬a ogląda? I co ci komentatorzy...chłop, być może za chwilę skończy na wózku inwalidzkim albo gorzej, a oni p🤬lą coś o karuzelach i parkach rozrywki. No, ale muszą dostosować poziom komentarza do poziomu rozrywki i jej odbiorców. Kompletne odmóżdżenie.

Znasz jakiś "prawdziwy" sport czy wszystko dla ciebie to gówno?
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie