Do c🤬ja, k🤬a. Co ty odp🤬lasz, ty się nazywasz Polakiem ?, wrzucasz jakieś poj🤬e komixy z karachana i nie zauważyłeś, że flaga Polski ma kolor biało-czerwony?, nie osądzam, ale to mnie wk🤬ia, dziękuję za uwagę, dobranoc.
@up
człowieku zobacz najpierw jak wygląda polandball a dopiero potem komentuj -_-

Polandball to na kwejka, jak mozna ten szajs czytać i to jeszcze przez polaka <facepalm>
Marxe napisał/a:
C🤬j mnie interesuje jakiś zj🤬y "polandball" Polska flaga jest k🤬a biało-czerwona a nie do c🤬ja czerwono-biała.@up
Co za debile, to tak jakby ktoś wyjechał pod kawałem o blondynkach że statystycznie nie są głupsze od brunetek. Debile, macie w komiksie wytłumaczone, macie w wikipedii wytłumaczone że istotą Polandballa jest właśnie to, że ma odwrócone w stosunku do "prawdziwej" polskiej flagi kolory!!!
podpis użytkownika
"Multikulturowość jest dobra!" - Elin Krantz

A co - lepiej byście się czuli jak by profanowali właściwe kolory?
Patrioci z fejsbuka hahahah
Patrioci z fejsbuka hahahah

O k🤬a, o k🤬a, wielcy pat-w-ryj-oci się oburzyli, mamooooo! P🤬leni hipokryci, z innych można się śmiać, z siebie już nie.

RavenRR napisał/a:
O k🤬a, o k🤬a, wielcy pat-w-ryj-oci się oburzyli, mamooooo! P🤬leni hipokryci, z innych można się śmiać, z siebie już nie.
Poruszyłeś główny problem przygłupów na tym forumku. Czekam aż temat zostanie zgłoszony za rasizm.
Po prostu niektórzy nie wiedzą co to humor, indonezja itd.