👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
10 minut temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
jeżdżąc bez kasku można uzyskać o wiele lepszy efekt
a jak się ma odrobinę szczęścia to i na harda można trafić
a jak się ma odrobinę szczęścia to i na harda można trafić

mmaakkss napisał/a:
Zakładam to do samochodu i fotoradar mi nie cyknie foci ?
Poproszą cię o wskazanie kierującego, a na to już są odpowiednie procedury (działające) doskonale na necie opisane, jak mandatu uniknąć. Wystarczy poszukać

"Kask nie spełnia żadnych norm bezpieczeństwa !
Wykorzystywanie go w innym celu niż jako dekoracja i ozdoba głowy na własne ryzyko
"
Cytat ze sklepu dotyczący tego produktu...
Wykorzystywanie go w innym celu niż jako dekoracja i ozdoba głowy na własne ryzyko

Cytat ze sklepu dotyczący tego produktu...
MaszAyahuaskę napisał/a:
I fotoradary nie straszne
![]()
no naprawde. a jak jedziesz w zwykłym kasku to fotoradary straszne bo przeiceż motocykl ma z przodu rejstracje

Kask jest zabroniony przez polskie prawo. Z tego co mi wiadomo nic nie może nam utrudniać widoku w promieniu 180*. Szyby boczne i przednia w samochodzie i wizjer/szybka w kasku.
Prawo o ruchu drogowym: Art. 66 ust. 1 pkt 5
Prawo o ruchu drogowym: Art. 66 ust. 1 pkt 5
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie