Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
moskalowy 2016-07-21, 15:58 5
trafiony zatopiony...
Zgłoś
pyotreck 2016-07-21, 16:23
German w tle?
Zgłoś
hellbwoi 2016-07-21, 16:30
No i przeskoczył do innego wymiaru...
Zgłoś
moskalowy 2016-07-21, 16:32 2
tak

Zgłoś
mygyry 2016-07-21, 17:05 1
Jak dla mnie to specjalnie w niego przyp🤬olił, nie ma innej możliwości, miał dobrą widoczność i niezbyt dużą prędkość...
Zgłoś
lorddiod 2016-07-21, 18:39
i Dobrze mi tak, sam moto śmigam i jak się nie dopasowuje prędkości to warunków miejskich to nih🤬ja nie zwolni się czy nawet wychamuje przed szybko zmieniającymi się światłami.
p.s. debil nawet kasku nie zapioł... to mu do głowy wbił kierowca że tak się nie bawimy

poprawka" i dobrze mu tak"
Zgłoś
Essent 2016-07-21, 19:08 9
Piękna nuta w tle
Zgłoś
Kaprys 2016-07-21, 19:58 2
^^ Dokładnie, nutka w deseczkę
Zgłoś
M................e 2016-07-21, 21:10
Chciałbym mieć kiedyś ruską dupę żeby mi śpiewała.
Zgłoś
m................k 2016-07-22, 7:01
Gościu bardzo przezorny, w dwóch kaskach jeździ
Zgłoś
InnyName 2016-07-22, 7:54
I teraz wszystkie pajace na tych waszych 125tkach na prawku B zobaczcie ile są warte wasze kaski za 300zł

podpis użytkownika

WSZELAKIE, WSZYSTKIE, KAŻDY MÓJ FILM DODANY NA SERWER SADISTIC.PL JEST PODP🤬LONY ZE ŹRÓDŁA NA KTÓRYM JEST TAKA, A NIE K🤬A INNA JAKOŚĆ, WIĘC POCAŁUJCIE MNIE WSZYSCY W DUPĘ JEŚLI WAM ONA NIE ODPOWIADA.
Miłego oglądania. Pozdrawiam!
Zgłoś
jessjess 2016-07-22, 9:19 1
To chyba piosenka o analu. Pierwsze sekundy filmiku i wyraźny tekst : "tryska pałka, bura dupa jej"
Zgłoś
v................y 2016-07-22, 10:32
Oglądać od 0:25 - no chyba że ktoś lubi kacapskie piosenki.
Zgłoś
Mikla 2016-07-22, 14:45
lorddiod napisał/a:

i Dobrze mi tak, sam moto śmigam i jak się nie dopasowuje prędkości to warunków miejskich to nih🤬ja nie zwolni się czy nawet wychamuje przed szybko zmieniającymi się światłami.
p.s. debil nawet kasku nie zapioł... to mu do głowy wbił kierowca że tak się nie bawimy

poprawka" i dobrze mu tak"

Miałeś Ty kiedykolwiek słownik ortograficzny w rękach?
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie