Teraz też będzie jeździł na dwóch kółkach, jedno z prawej a drugie z lewej strony krzesła

Tygodnie przygotowań i budowania takiej spektakularnej rampy, żeby tak pięknie się wyj🤬 przed widzami i kamerami
K🤬a, rozbieg jak na jakieś Planicy...
podpis użytkownika
"...i nawet kiedy umrę, będę mieć zamontowane dwa subwoofery w trumnie." ~Słoń, Bajters
tak to jest jak się przed chopką zamyka oczy.
podpis użytkownika
już raz mnie zaprosili.
piwko za sztuczkę
podpis użytkownika
Życie to choroba, co najszybciej zabija.
Hmmm.... Dobry trik.
Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !
podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !
i takie sztuczki to ja szanuję. nazwałem ją ,,selekcja naturalna"
podpis użytkownika
P O T Ę Ż N Y S K U R W O L
Salieri16000 napisał/a:
Co z rowerem?
Rower żyje, ale trochę połamany
podpis użytkownika
Doskonały i nieomylny inżynier to taki, który unika drobnych błędów na drodze do wielkiej katastrofy.
Witam
Wszyscy z was są w błedzie bo facet żyje nie nie jest kaleką i nadal odwala podobne akcje, a z tego co pamietam to bodajże złamał tylko nadgarstek i skręcił kostke.
Ps. Na YT można znaleźć filmiki z tej miejscówki pod nazwą Pure Darkness no i cały kanał Fest Series gdzie jest wiecej takich świrów i gleb
Wszyscy z was są w błedzie bo facet żyje nie nie jest kaleką i nadal odwala podobne akcje, a z tego co pamietam to bodajże złamał tylko nadgarstek i skręcił kostke.
Ps. Na YT można znaleźć filmiki z tej miejscówki pod nazwą Pure Darkness no i cały kanał Fest Series gdzie jest wiecej takich świrów i gleb