👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 12:34

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Książkowy przykłąd głupoty i braku wyobraźni. Żadnej gaśnicy czy nawet wody.
Mam piwo!!
Możemy tylko żałować że łatwo udało się ugasić płomienie
Mam piwo!!
Możemy tylko żałować że łatwo udało się ugasić płomienie

Prędzej bym pozwolił mu spłonąć żywcem niż bym zmarnował piwo na kretyna.
czego ludzie nie robią żeby zaistnieć w internetach.. mi się podobało, też kiedyś rozpalałem w piecu benzyną, skończyło się w szpitalu na tydzień i poparzeniami twarzy drugiego stopnia, ale za to nic nie odbierze mi przyjemności przejechania się karetką
a teraz czekam na hejty
p.s. miałem wtedy ze 14 lat.. piękne czasy rozp🤬*lu

a teraz czekam na hejty

p.s. miałem wtedy ze 14 lat.. piękne czasy rozp🤬*lu

ale dzięki kuracji ogniem wyleczył się z niedowładu nóg, wstał z wózka i zaczął chodzić! genialne!

Hahahaha
NFZ jak podłapie metodę to wkrótce w Polsce w wózkach będą tylko niemowlęta jeździły

NFZ jak podłapie metodę to wkrótce w Polsce w wózkach będą tylko niemowlęta jeździły

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie