Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
T................5 2017-04-16, 11:16
Przeżył - nie ma piwa. A śmiech faktycznie wk🤬iający przy oglądaniu. Na żywo pewnie by mi nie przeszkadzał.
Zgłoś
Syja 2017-04-16, 11:33
Uwielbiam jak komuś brakuje argumentów i zaczyna się przyp🤬alać nawet do pisowni, która jest jakże ważna na tym portalu. Nie zmienia to faktu burzyku, że twój śmiech jest faktycznie wk🤬iający aż się tego oglądać nie chce. Mam nadzieję, że wyraziłem się w sposób jasny i zrozumiały i nie przyp🤬olisz się również do gramatyki czy też interpunkcji
Zgłoś
Aldous 2017-04-16, 13:33 2
Autor nagrania parówa, zamiast ogarnąć kadr to robi jakieś bezsensowne zbliżenie na ryj gościa przez co nie widać nawet jak spada. Druga sprawa - samemu dostałeś sraczki bo ktoś pocisnął ci w komentarzu, ale kolegę wrzucić do neta na pośmiewisko to nie mieliście problemu. Co za hiv, gardzę wami.
Zgłoś
florsonn 2017-04-16, 18:46
Park do zamknięcia....
Zgłoś
N0control 2017-04-19, 23:10
@Consument

A Ty się naucz do czego są wielokropki do cholery. Używanie takiej ilości wielokropków świadczy o niedoj🤬iu mózgowym.
Używaj jednej kropki na końcu zdania.
Zgłoś