Doman - nasz kanałowy James Bond pokazuje w filmie instruktażowym jak nie należy przypinać się w parku linowym!
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
eed3k napisał/a:
Doman - nasz kanałowy...
oczywista dyskwalifikacja
dobrze że miał wodę pod spodem, konstruktorzy pewnie nawet nie przewidzieli, że ktoś może się tak przypiąć. Ale od teraz, będzie tam widniała kartka z instrukcją, dzięki temu panu.
Krak
2017-04-15, 19:16
W USA po takiej akcji nie musiałby pracować do końca życia....adwokaciny rozszarpałyby gościa od parku linowego.
konto usunięte
2017-04-15, 19:59
Co za amator to nagrywał ja jebe. Dobrze, że nie pionowo jeszcze.
konto usunięte
2017-04-15, 20:58
konto usunięte
2017-04-15, 21:35
up@ tak bardzo się przejmujesz opinią innych ludzi? Wyluzuj
konto usunięte
2017-04-15, 21:37
kalijanek napisał/a:
up@ tak bardzo się przejmujesz opinią innych ludzi? Wyluzuj
Jestem bardzo wyluzowany, niestety naturalny pociąg do dyskusji wziął górę

Może doczekam się jakichś argumentów
2xup@ zamknac te mordy c🤬le
Tiger ma z tego jakiekolwiek pieniądze a burzyk jest po prostu frajerem
konto usunięte
2017-04-16, 2:01
"nie wieżę fto co widziałem" - jestę debilę i tego nie nagraUem. Pienć dla kameżysty i dla kaska tera... wincyj nie pije.
konto usunięte
2017-04-16, 5:59
konto usunięte
2017-04-16, 10:52
@burzyk przepraszam ostatnio chodze i scrolluje znerwicowany ale moze przypomnisz sobie moje slowa zanim zaczniesz tak wydzieraj ten glupi emocjonalny ryj... fajnie ze masz teraz konto i smacznego jajka...