Czasami ciężko sobie wyobrazić, jak niektórzy otrzymują prawo jazdy. W tym wypadku, to po prostu Rosja.
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Chciał odegrać sceny z Transportera Fordem Transitem

Ach ci wspaniali rosjanie.
konto usunięte
2011-06-21, 21:30
Ale idiota za grindowanie dostaje sie 100 punktow .....
konto usunięte
2011-06-21, 22:21
kozak nie widział i tyle.
fake... w rosji pojechal by dalej
konto usunięte
2011-06-22, 0:39
że też miski olejowej nie zostawił
konto usunięte
2011-06-22, 0:43
tam kamery są w każdym aucie?
vass
2011-06-22, 1:19
Typowy cwaniaczek jakich wielu taż u nas, zawsze mu się spieszy i zawsze musi wyprzedzać, bez względu na okoliczności
konto usunięte
2011-06-22, 2:51
Zawsze w tej Rosji naszej kochanej znajdzie się jakiś debil , nie wiem co z nimi nie tak
konto usunięte
2011-06-22, 9:40
ale kierunkowskaz mial wlaczony
konto usunięte
2011-06-22, 11:19
grinda chciał zrobić
Ten kto jeździ na Rosję to wie że tam takie rzeczy są na porządku dziennym, gość chciał przejechać środkowym pasem który ma oznaczenie linii ciągłej a że tam akurat postawili betonowe barierki żeby nikt niejechał to już inna sprawa gościu chciał wyr🤬ać innych użytkowników a sam dupy dał może i się zagapił może nie w każdym bądź razie nie wyszło mu to, tak samo można się odnieść do takiej sytuacji, że ruski nie będzie wyprzedzał kogoś jeżeli nikt z naprzeciwka nie jedzie (tak tak !!!) dlaczego? a no dla tego że w rosji idzie idzie droga a nagle zonk jest dziura koniec drogi czy jakieś bagno, i się boją a jak widzą że z naprzeciwka ktoś jedzie to znaczy że tam jest droga i można wyprzedzać.
@up
Napisz to jeszcze raz, tym razem po polsku..