👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 1:07

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Takie numery kaskaderskie to każdy właściciel wsiowego bmw potrafi pod remiza odstawić
W ubiegłym roku dali "popis" też u mnie w mieścinie widzę na YT data dodania Przesłano 27 wrz 2011
I wsio identycznie jak u mnie w mieście dokładnie rok później, nic nowego.
I wsio identycznie jak u mnie w mieście dokładnie rok później, nic nowego.
widzę trzech pajaców powyżej, którzy nie wiedzą cos powiedzieć ale muszą, więc popisują się i jadą na wrzute.
jak dla mnie leci duuuże piwo za film i dla kaskaderów, sam bym tak chciał ale po pół litra na głowe.
pomijam @up okrzej
jak dla mnie leci duuuże piwo za film i dla kaskaderów, sam bym tak chciał ale po pół litra na głowe.
pomijam @up okrzej
Byłem na ich pokazie jakieś 5 lat temu i to co widzę na filmiku zobaczyłem właśnie 5 lat temu, to troche śmieszne że ekipa nie ma żadnych nowości . Noo tyle że kiedyś nie latali Beemkami
. Jednakże szacunek się należy bo sam nie zrobiłbym nawet ułamka tego co pokazują Ci panowie

To, że tleniona blondyna chciała się przejechać BMW akurat mnie nie dziwi

Całe 10 minut niezmarnowanego czasu w mym życiu.
... i czarnego na sznurze pociągneli.
... i czarnego na sznurze pociągneli.

fajny festyn , az mi sie przypomina smak piwa z woda i sokiem za 5 zl
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie