Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
John-Flopp 2024-02-05, 10:28
Zawsze mi smutno jak widzę ze po czymś takim wstają.. Nie powinni. Każdy by na tym skorzystał skoro kask to za dużo.
Zgłoś
Korcipała 2024-02-05, 10:30
Ogladać tylko i wyłacznie z dźwiękiem!!!
Muzyka dla uszu
Zgłoś
Yolanda 2024-02-05, 11:27 6
Dzisiejsza oferta w warzywniaku... młode szczawiki.
Zgłoś
zwierzak30 2024-02-05, 12:40 10
P🤬lnąłem tak za dzieciaka tyłem głowy na lodzie się poślizgując. Cymbał nap🤬lał ze dwa tygodnie.W uszach piszczało jak sk🤬ysyn.
Na szczęście latem następnego roku,przeskakując nad łańcuchem (takim jak były rozwieszone koło ulicy),wiater zawiał ,łańcuchem bujło.A ja zaj🤬em czołem w płytki chodnikowe.
Skutki?
Jestem tu,z wami na tym portalu.
Zgłoś
Nome 2024-02-05, 13:06 8
ja też kiedy tak walnęłam tyłem głowy o lód... ale o tamtej pory mam lepszy humor

podpis użytkownika

God send us a massage: if you can't take a joke go fack yourself!
Zgłoś
JanJankowski 2024-02-05, 13:21
Zaj🤬em na snowboardzie tak ze okulary szukałem w śniegu 10 minut, a bania nap🤬lała na maxa
Zgłoś
Szary_Jeleń 2024-02-05, 13:24 3
Ja tak raz wyj🤬em na schodach i od tamtej pory nauczyłem się do czego służy poręcz. Nic mi się nie stało, ale miałem zawroty głowy przez kilka dni. Szkoda, że nie umarłem
Zgłoś
zbigniewz 2024-02-05, 15:53
Zawsze jak bawiliśmy się w węża to na końcu ludzie latali na ściany. Jakoś iż kiedyś oberwałem z kamienia w głowę to przy każdym wężu miałem guza ( około 8 razy przez całą podstawówkę, bo już nie liczyłem. PS: jestem z pokolenia gdzie jeszcze było gimnazjum)
Zgłoś
Fzhut 2024-02-05, 16:23 1
Wk🤬ia mnie ta kaskomania.
Niedługo wprowadzą nakaz chodzenia w kasku po domu.
Zgłoś