Znając moskali... to zdążyli zhakować w ten sam dzień w którym zarejestrowali firmę w państwowej izbie rejestracyjnej...
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte
2017-10-13, 14:10
Z ruskimi jak robisz interes to nie wiesz gdzie sie konczy państwo a zaczyna firma. Jedyna dobra sprawa to ze za towar płaca od razu bo wiedza że inaczej nikt im nie sprzeda. U nas gnoje potrafia dać termin płatnosci 90 dni albo wcale nie zapłacą.
Kaspersky to typowo ruskie nazwisko. Przypadek? Nie sądzę.
konto usunięte
2017-10-13, 18:03
hej koledzy Polacy-powiem wam jak się uchronić przed atakiem lub zarażeniem.
ja nie instaluję żadnego antywira.wchodzę tylko na zaufane strony.pobieraqm torrenty które są zaufane.
i najważniejsze.
nie przechowuję żadnych haseł,kodów,kont na stałe w systemie.-wszystko wpisuje ręcznie z autoryzacją tel.historia kasowana po każdej sesji.
aha i całkowity format systemu co miesiąc.
jak się chce to można utrzymać porządek na dysku i w swoim życiu.
parolpl
Kaspersky, który założył firmę Kaspersky, jest geniuszem, który za młodu po studiach został zatrudniony przez FSB, żeby projektować programy hakujące dla ruskiego wywiadu. Po odejściu z wojska założył prywatną firmę informatyczną. Więc prawidłowo "nie sądzisz, że to przypadek"
Cytat:
Z ruskimi jak robisz interes to nie wiesz gdzie sie konczy państwo a zaczyna firma. Jedyna dobra sprawa to ze za towar płaca od razu
poczytaj ile stoją polscy kierowcy czekając aż ruska firma zapłaci za towar
konto usunięte
2017-10-13, 19:58
co to jest ten kaspersky ? ja nie używam antywirusa bo co tydzień nowy system wgrywam
@barry8500 - to jest właśnie bardzo logiczne, aby móc zrobić dobre zabezpieczenie, najpierw trzeba wiedzieć jak je obejść... Taki paradoks hackera/crackera
konto usunięte
2017-10-13, 21:32
"poczytaj ile stoją polscy kierowcy czekając aż ruska firma zapłaci za towar"
Tak kiedyś było to fakt(lata 90- te i pare lat później, wiem bo woziło się meble, ale jak raz klient nie chciał zapłacić to kierowca z paki sprzedawał meble i jeszcze lepszy był zarobek, potem kase w zębach przynosili), obecnie w dobie przelewów internetowych nie ma kasy nie ma towaru
Nie, żeby coś, ale to jest rosyjska firma.
Od kilku (kilkunastu) lat nie używam antywirusów. Jakby chcieli to i tak by pewnie dali radę. Jakieś ~3 lata temu zainstalowałem antywira i co? Nie mogłem nawet pyknąć w GTA2 po lanie z kuzynem, bo to niebezpieczne...
konto usunięte
2017-10-13, 23:03
Niemieckie służby (BND?) niby nie znalazły na to dowodów (dementują stanowisko służb Izraela).