Twarda sztuka, będą z niego ludzie.
Zapewne w domu dostaje sromotniejszy wp🤬l niż to potrącenie.
martika napisał/a:
Młody wyszedł spod kół nawet nie płakał zapewne to nie pierwszy raz, ciekawe ile samochodów tak uszkodził
Zapewne w domu dostaje sromotniejszy wp🤬l niż to potrącenie.
Smoczoor napisał/a:
k🤬a jak widzę takie filmiki gdzie kierowca baba wciska hamulec po 2 sekundach to mnie krew zalewa... mimo bezsprzecznej winy dziecka dla kierującej kula w łeb i zwłoki do rowu
Ja cytuję prawie codziennie tekścior z komentarza jednego tu sadola: "...Przodująca nauka radziecka, po długich badaniach i wykonaniu setek tysięcy eksperymentów, wysnuła jeden pewny wniosek na temat kobiet: co trzecia kobieta jest tak samo głupia jak dwie poprzednie...".
podpis użytkownika
Wszystkie moje posty mają charakter czysto humorystyczny.
predkosc auta to jakies 30 max 40 kmh dlatego mlody taki żywy jak by bylo drugie tyle to mlody zaliczyl by 10 m lotu po czym zgon
panar3 napisał/a:
Ja cytuję prawie codziennie tekścior z komentarza jednego tu sadola: "...Przodująca nauka radziecka, po długich badaniach i wykonaniu setek tysięcy eksperymentów, wysnuła jeden pewny wniosek na temat kobiet: co trzecia kobieta jest tak samo głupia jak dwie poprzednie...".
Ja p🤬le ile razy na tej stronie można używać tych samych filmików, już 3 raz ten twój j🤬y urywek widzę dziś.

BundyR napisał/a:
Spoko, adrenalina, szok. Zapewne teraz po nim jeżdżą robaki
W tamtych rejonach akurat to wcale nie musi oznaczać, że nie żyje