Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
BillBoss 2023-02-03, 9:14
Twarda sztuka, będą z niego ludzie.

martika napisał/a:

Młody wyszedł spod kół nawet nie płakał zapewne to nie pierwszy raz, ciekawe ile samochodów tak uszkodził

Zapewne w domu dostaje sromotniejszy wp🤬l niż to potrącenie.
Zgłoś
~REsadER 2023-02-03, 10:29
przecież to baba pod kołami i za kierownicą...
Zgłoś
panar3 2023-02-03, 13:39 4
Smoczoor napisał/a:

k🤬a jak widzę takie filmiki gdzie kierowca baba wciska hamulec po 2 sekundach to mnie krew zalewa... mimo bezsprzecznej winy dziecka dla kierującej kula w łeb i zwłoki do rowu

Ja cytuję prawie codziennie tekścior z komentarza jednego tu sadola: "...Przodująca nauka radziecka, po długich badaniach i wykonaniu setek tysięcy eksperymentów, wysnuła jeden pewny wniosek na temat kobiet: co trzecia kobieta jest tak samo głupia jak dwie poprzednie...".
Zgłoś
Szary_Jeleń 2023-02-03, 20:01 1

podpis użytkownika

Wszystkie moje posty mają charakter czysto humorystyczny.
Zgłoś
cosnek 2023-02-03, 22:17
predkosc auta to jakies 30 max 40 kmh dlatego mlody taki żywy jak by bylo drugie tyle to mlody zaliczyl by 10 m lotu po czym zgon
Zgłoś
Mordawkubeł 2023-02-04, 0:38
panar3 napisał/a:

Ja cytuję prawie codziennie tekścior z komentarza jednego tu sadola: "...Przodująca nauka radziecka, po długich badaniach i wykonaniu setek tysięcy eksperymentów, wysnuła jeden pewny wniosek na temat kobiet: co trzecia kobieta jest tak samo głupia jak dwie poprzednie...".

Ja p🤬le ile razy na tej stronie można używać tych samych filmików, już 3 raz ten twój j🤬y urywek widzę dziś.
Zgłoś
Konto usunięte 2023-02-04, 4:54
BundyR napisał/a:

Spoko, adrenalina, szok. Zapewne teraz po nim jeżdżą robaki

W tamtych rejonach akurat to wcale nie musi oznaczać, że nie żyje
Zgłoś
paragon0 2023-02-04, 16:23
Piękny dźwięk!!!!!!!!!!!!!!!!!
Zgłoś