👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 1:05

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Twardy ten mały chińczyk pewnie już nie będzie wybiegał z domu prosto pod samochód nauczy się że to może boleć
Ale twardy, nie dość że po nim przejechał to jeszcze wyszedł prawie z pod drugiego. To nie dzieciak tylko mały Terminator.
Ramiell napisał/a:
Ale twardy, nie dość że po nim przejechał to jeszcze wyszedł prawie z pod drugiego. To nie dzieciak tylko mały Terminator.
Spoko, adrenalina, szok. Zapewne teraz po nim jeżdżą robaki
Mnie to nie dziwi, paradoksalnie im mniejsza masa, tym większa szansa na przeżycie. Analogia dla laików: gdy samochód uderza w duży obiekt, to impakt wywołuje po obu stronach mnóstwo uszkodzeń. Gdy jednak przejedzie po małej gałązce, to w niewielkim stopniu jej zaszkodzi.
podpis użytkownika
Si vis pacem, para bellum.
Chińczyki robią gówniane rzeczy ale kaszojady jakieś pancerne im wychodzą.
Może to selekcja naturalna? Słabi tam nie dożywają okresu rozrodczego i się nie rozmnażają, w przeciwieństwie do zgniłego zachodu.
podpis użytkownika
pipi71Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie