Twardy ten mały chińczyk pewnie już nie będzie wybiegał z domu prosto pod samochód nauczy się że to może boleć
Ale twardy, nie dość że po nim przejechał to jeszcze wyszedł prawie z pod drugiego. To nie dzieciak tylko mały Terminator.
Ramiell napisał/a:
Ale twardy, nie dość że po nim przejechał to jeszcze wyszedł prawie z pod drugiego. To nie dzieciak tylko mały Terminator.
Spoko, adrenalina, szok. Zapewne teraz po nim jeżdżą robaki
Jedna chińska baba zaj🤬a drugiej chińskiej babie chińskiego kaszojada... Życie!
k🤬a jak widzę takie filmiki gdzie kierowca baba wciska hamulec po 2 sekundach to mnie krew zalewa... mimo bezsprzecznej winy dziecka dla kierującej kula w łeb i zwłoki do rowu
Młody wyszedł spod kół nawet nie płakał zapewne to nie pierwszy raz, ciekawe ile samochodów tak uszkodził
Mnie to nie dziwi, paradoksalnie im mniejsza masa, tym większa szansa na przeżycie. Analogia dla laików: gdy samochód uderza w duży obiekt, to impakt wywołuje po obu stronach mnóstwo uszkodzeń. Gdy jednak przejedzie po małej gałązce, to w niewielkim stopniu jej zaszkodzi.
podpis użytkownika
Si vis pacem, para bellum.
Chińczyki robią gówniane rzeczy ale kaszojady jakieś pancerne im wychodzą.
Może to selekcja naturalna? Słabi tam nie dożywają okresu rozrodczego i się nie rozmnażają, w przeciwieństwie do zgniłego zachodu.
podpis użytkownika
Kto rządzi przeszłością, w tego rękach jest przyszłość; kto rządzi teraźniejszością, w tego rękach jest przeszłość.
S_Z_A_L_O_N_Y napisał/a:
Chińczyki robią gówniane rzeczy ale kaszojady jakieś pancerne im wychodzą.
wpadłeś na pomysł ze to może fejk ?
Smoczoor napisał/a:
k🤬a jak widzę takie filmiki gdzie kierowca baba wciska hamulec po 2 sekundach to mnie krew zalewa... mimo bezsprzecznej winy dziecka dla kierującej kula w łeb i zwłoki do rowu
niestety nie wszyscy są tacy fajni i z takim super refleksem, że czas reakcji to pewnie ca 0,02s. głupku.