Katastrofa budowlana pod Frankfurtem.Do groźnego wypadku doszło w miejscowości Bad Homburg niedaleko Frankfurtu nad Menem w Niemczech. Dźwig budowlany przewrócił się tam na supermarket Aldi. Jest wielu rannych i najprawdopodobniej są też ofiary.
Budynek zawalił się częściowo. Na miejscu trwa akcja ratunkowa.
Jak podaje "Frankfurter Rundschau", co najmniej jedna osoba nie żyje. Rannych przetransportowano już śmigłowcem do szpitala.
podpis użytkownika
"Nie pójdę do piachu, gdy ktoś mi powie: czas umierać, brachu. Nie dam się uśpić śmierci słowom, pójdę do grobu z podniesioną głową"
Szwaby zginęły?
podpis użytkownika
Nie zapomnij o grzebieniu, ty p🤬lony jeleniu.
Fazi
Mój c🤬j dłuższy niż twoje zwoje mózgowe.
Pih
Dlatego kupuję tylko w Lidlu
a prawie na każdym portalu dzisiaj jest to najważniejszą informacją a na interii wręcz oznaczone jako PILNE
Tco
2013-12-11, 14:38
Wszystkie ofiary wypadku to polacy
podpis użytkownika
Happiness is not good enough for me. I demand euphoria!
RockyWood napisał/a:
a prawie na każdym portalu dzisiaj jest to najważniejszą informacją a na interii wręcz oznaczone jako PILNE
No i co Cię to boli? Że uznali to ważniejsze niż nowe info o Bieberze na które tak oczekujesz?
Qbas
2013-12-11, 15:15
Nic w tym dziwnego, że na każdym portalu o tym piszą. udzie lubią czytać o patologii, katastrofach i morderstwach.
Nie wiem jak w waszych miastach (moje Zabrze), ale u mnie wybudowali tego szajsu aż 3 i w każdym świecą pustki, no naprawdę. Raz tam poszedłem, chyba trzy miesiące po otwarciu, to k🤬a się zdziwiłem że tak pusto i poszedłem na kasę zapytać czy aby na pewno jest otwarte, babka wybuchła śmiechem i powiedziała że tak... A byłem tam ja i jeden inny człowieczek. No k🤬a, takiej porażki marketingowej to ja dawno nie widziałem....
w uk też sa te badziewne sklepy z tym że sami ciapaci murzyni i inne patologie robią zakupy a co do sklepu ze zdjęcia to obawiam sie że niemiec tasm nie wchodzi i jak sa ofiary to innej narodowości
Znaczy się Lidl prowadzi agresywną politykę względem konkurencji.
k................a
2013-12-11, 16:55
Za Westerplatte!!!!!!!!!
to w końcu pod Frankfurtem czy k🤬a niedaleko Frankfurtu
h................t
2013-12-11, 20:58
Dobrze sk🤬ielom, c🤬jowe ceny (wbrew temu co mówią) i w ogóle.. Hasające polaczki w dojczewelach mnie tam zawsze rozp🤬alały. K🤬o niemiecka mam nadzieje że zdychasz tam srogo !
bardzo fajne zdjęcia dźwigu.