Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Konto usunięte 2013-01-21, 16:13 1
siedzi tam c🤬l jeden i narzeka k🤬a niech przyjedzie tutaj to przy -35 sam będzie błagał szefa żeby mu dał wolne.
Zgłoś
Konto usunięte 2013-01-21, 16:20
a ja siedze w Serbii i mam +12
Zgłoś
Konto usunięte 2013-01-21, 16:23
No tak, wszystko zamknięte ale listonosz musi zap🤬lać tak czy siak (gościu w pomarańczowej kurtce)
Zgłoś
Konto usunięte 2013-01-21, 16:24
Jest to wina brytyjskiej insytucji Health and Safety Executive. Przeczytajcie ten artykuł: wykop.pl/ramka/536517/absurdy-brytyjskiego-bhp/ a zrozumiecie czemu dzieci w UK nie mogą się rzucać śnieżkami w Zimie.
Zgłoś
methos23 2013-01-21, 16:37
To wróć do Polski cwaniaczku. Głupio p🤬li i narzeka, że praca i uczelnia jest zamknięta bo katastrofa.
Wk🤬ia mnie takie coś, siedzi taki c🤬j na wyspach i potem robi idiotyczne filmy i wrzuca na yt i na dodatek porównuje coś do Polski.
Śnieg nie śnieg w Polsce zap🤬lać trzeba i szefa to gówno obchodzi, a na wyspach przynajmniej jest poszanowanie do pracowników.

podpis użytkownika

Zgłoś
Konto usunięte 2013-01-21, 16:47 2
methos23 napisał/a:

To wróć do Polski cwaniaczku. Głupio p🤬li i narzeka, że praca i uczelnia jest zamknięta bo katastrofa.
Wk🤬ia mnie takie coś, siedzi taki c🤬j na wyspach i potem robi idiotyczne filmy i wrzuca na yt i na dodatek porównuje coś do Polski.
Śnieg nie śnieg w Polsce zap🤬lać trzeba i szefa to gówno obchodzi, a na wyspach przynajmniej jest poszanowanie do pracowników.

Słyszę ból dupy.
Zgłoś
Wilku220 2013-01-21, 16:48 1
K🤬a, koleś nagrał fajny i jak dla mnie śmieszny filmik, a wy sie k🤬a spinacie, że jak mu nie pasuje to niech wraca do PL. Nie umiecie k🤬a pojąć, ze niektórzy mają większe ambicje? Studiuje tam - co prawda uczelnie mamy naprawdę godne uwagi, ale ok. A zarobki? Miał możliwość wyjechać, żeby żyć jak człowiek, a nie jak j🤬y robol Tuska.
Osobiście wyjazd na zachód, po zarobki uważam trochę za tchórzostwo, bo jak ktoś ma łeb to sie dorobi i tutaj... no ale błagam, przykładowo, jeśli miałbym dzieci i żadnych środków na koncie, to zap🤬lałbym na zachód, żeby chociaż moje dzieci żyły tak jak się należy, bo nasi kurewscy politycy mnie do tego zmuszają.
A poza tym, jeśli on wyjechał, to jest o jedno miejsce do roboty więcej dla was. Wyobrażacie sobie, co by było gdy teraz większość naszych imigrantów wróciła do kraju? J🤬a masakra! Tak k🤬a działa gospodarka, że jeden ma mniej, żeby inny mógł mieć więcej.

podpis użytkownika

Siku...
Zgłoś
gringo2412 2013-01-21, 16:57 8
Internetowi napinacze jeszcze nie pojęli co oznacza słowo ironia.
Zgłoś
Konto usunięte 2013-01-21, 17:03 1
Wilku220 napisał/a:

Studiuje tam - co prawda uczelnie mamy naprawdę godne uwagi, ale ok.

LOL. UW i UJ - 400-setne miejsca w dowolnych światowych rankingach uniwersytetów.
Zgłoś
Konto usunięte 2013-01-21, 17:07 3
Wilku220,

To co Ty uważasz za tchórzostwo inni uważają za jedyną opcje by żyć a nie wegetować,a gdyby cała emigracja wróciła do Polski to niestety ale wiele rodzin,firm i małych przedsiębiorców by po prostu padła.Ci ludzie z emigracji nie wszyscy oczywiście ale większość z nich wysyła pieniądze do rodzin do Polski a jak wracają to wydają te pieniądze w Polsce więc wyobraź sobie,że wszyscy wracają i co jest?Nikt już nie przesyła kasy do domów,rodziny nie wydają tej kasy w polskich sklepach,te sklepy nie kupują już od polskich hurtowników a Ci już nie zatrudniają tylu ludzi bo nie ma takiej potrzeby,a więc nie dość że ludzie tracą pracę,firmy tracą klientów itd,itd itd,

reasumując emigracja wraca - wielu ludzi jest w ciemnej dupie bo nie dość,że nasz kraj nie potrafi sobie poradzić z tą biedą co mamy teraz to co by było gdyby trzeba było jeszcze dać prace tym co wrócili lub ich utrzymać? Toż to byłby istny meksyk,w sumie już po części jest.
Zgłoś
Konto usunięte 2013-01-21, 17:07 4
Spinacie się, a chłopakowi chodziło głównie o wyśmianie tego, że UK jest przewrażliwione na punkcie śniegu.
Zgłoś
klema 2013-01-21, 17:22
Sarkazm was uratuje !
Zgłoś
danielosaw1 2013-01-21, 17:48 1
Ziomek uwazaj bo Ci przeciwnik idzie plantować bombe
Zgłoś
Konto usunięte 2013-01-21, 17:49
Hehe, co za barani łeb, zamiast sie iść naj🤬 jak normalny człowiek z okazji, że ani do pracy, ani do szkoły iść nie trzeba, co nieczęsto się zdarza, to sie k🤬a spuszcza na jutubie jaki on nieszczęśliwy... A idz pan pod c🤬j z taką młodzieżą...
Zgłoś
Konto usunięte 2013-01-21, 18:04
Heh, i jeszcze ta broda, co wygląda jakby ktoś w gówno zapałek nawbijał...
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie