Główna Poczekalnia (4) Soft (5) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 13:38
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte 2013-01-21, 13:12 1
mieszkalem na wyspach i wiem ze utrzymanie maszyn do czyszczenia sniegu odbywa sie caly rok a
snieg w wielkiej brytani i irlandii pada sporadycznie.
Zgłoś
konto usunięte 2013-01-21, 13:47 43
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2013-01-21, 13:47 4
be4beginning napisał/a:

mieszkalem na wyspach i wiem ze utrzymanie maszyn do czyszczenia sniegu odbywa sie caly rok a
snieg w wielkiej brytani i irlandii pada sporadycznie.

Co rok w TV słyszę, że w UK pada śnieg, co roku to samo, że szkoły pozamykane, że ludzie do pracy nie przychodzą.
Zgłoś
Nejm 2013-01-21, 13:52 7
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Sigonek 2013-01-21, 14:20 3
Ah te globalne ocieplenie
Zgłoś
zajonc77 2013-01-21, 14:21 13
Zgłoś
AuSeR 2013-01-21, 15:58 1
panowie i panie, wiecie dlaczego szkoly i inne fabryki i instytucje sa zamkniete? chyba nie...
chodzi o pieniadze... a dokladniej o ubezpieczenie
lepiej chyba zamknac szkole na 3 dni nic potem placic grube pieniadze jak jakis dzieciak sobie noge zlamie? (tak, szkola bedzie musiala zaplacic bo to skzoly wina bedzie, miejscie nie bylo bezpieczne)...
tak samo u mnie w robocie, szef osobiscie 'prosil' zeby nie wychodzic na snieg bo nie jest odsniezone i jest niebezpiecznie, a jak wiadomo rozne rzeczy sie dzieja nawet najwiekszemu kozakowi sie czasami noga podwinie i co wtedy? odszkodowanie , dlatego lepiej czasami zamknac farbyke czy tam inne przedsiębiorstwo na pare dni i miec w dupie
ale polacy nie rozumieja... najlatwiej sie z kogos smiac niewiedzac nawet o co chodzi...
Zgłoś
two4two 2013-01-21, 16:00
Zgłoś
konto usunięte 2013-01-21, 16:01 20
Narzekacie, że on narzeka. Gdzie tu sens i logika?
Zgłoś
tigerqaz 2013-01-21, 16:02
Czyli u nas w Polsce nie powinno być życia na ulicach widać
Zgłoś
MareKSG 2013-01-21, 16:02
Ma wolne i jeszcze narzeka... Typowy Polak.
Zgłoś
PepsiQ 2013-01-21, 16:04 1
U nas nawet jak najebie 2 metry śniegu to będzie trzeba do pracy przyjechać...
Zgłoś
Wasili666 2013-01-21, 16:09
Zgłoś
konto usunięte 2013-01-21, 16:09
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem