Według specjalistów samolot malezyjskich linii Air Asia rozbił się ponieważ wznosił się zbyt szybko. Żaden ze mnie specjalista ale byłem pewien, że rozbił się bo zbyt szybko spadał.
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte
2015-01-21, 13:20
wpadł w korkociąg płaski i spadał powoli jak liść...
~ekspert z onetu
konto usunięte
2015-01-21, 13:44
Zapomniałeś podpisu - J.Clarkson.
konto usunięte
2015-01-21, 13:51
Tata, a Macierewicz powiedzial, ze jego tata powiedzial...
Tajwańćzycy odwrotnie odczytali parametry. He he he
oj tam jedno słowo różnicy i wielką aferę robią
Uwaga! Jestę ekspertę:
Gdy samolot wznosi się zbyt szybko może nastąpić efekt przeciągnięcia, gdzie traci on wtedy prędkość i spada.
Ale z was debile. Samolot się rozbił ponieważ wystartował.
konto usunięte
2015-01-22, 3:18
ani nie dlatego, że wznosił się zbyt szybko, ani dlatego, że za szybko spadał. Rozbił się dlatego, że uderzył w ziemię
konto usunięte
2015-01-22, 10:07
@Jaczuro
w wodę?
ahaaa to dlatego jak ktos boi sie ze cos spadnie to mowi sie "spokojnie, do gory nie poleci"?
konto usunięte
2015-01-23, 10:50
Bańka z helem i do tego elektro-magnes. Dla pewności w 2 minuty po starcie strzelano do niego stalowymi wierzbami.
konto usunięte
2015-01-23, 10:57
Skoro uderzył w wodę, a jak powszechnie wiadomo, woda jest miękka, to jakim cudem się rozbił?
@Wojtasso, z całym szacunkiem, ale obawiam się że dowiemy się tego że samolot się rozbił...