Wysłany po zwłoki poszukiwanej turystki śmigłowiec zahacza o linię wysokiego napięcia. Meksyk.
r................4
2017-03-14, 8:23
na pewno przeżyli
ekspertem od pilotażu nie jestem, ale jak można nie domyślić się, że pomiędzy zajebiście wysokimi masztami stojącymi w rzędzie mogą wisieć jakieś kable? Kobieta pilot?
_................_
2017-03-14, 9:19
Radiopatuela ?
Brzmi jak czarnobyl czy inne h🤬jostwo
Pewnie znaleźli ją żywą i wstyd im było wracać
podpis użytkownika
Ja, nieosoba niechcąca dwójmyśleć co dzień popełniam myślozbrodnię. Jedynym dwa plus słusznym plusczynem jest użycie nowomowy zamiast staromowy w opisie.
Aktualnie czekam na zatwierdzenie z Miniprawd i dalsze instrukcje od Wielkiego Brata.
Przej🤬e. Umrzeć w drodze po trupa.
podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<
Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !
C🤬j nie pilot. W BFie nie takie rzeczy się odp🤬lało i zawsze zdążyłem wyskoczyć.
Niezły Meksyk....
W 0:27 "Ale urwał" - nawet pasuje.
Znowu przez głupią p🤬dę tyle kłopotów.
od 00:12 dobrze widać ,że tylny rotor się sp🤬olił a potem odpada. Dla tego helikopter wturlał się na kable
W.................
2017-03-14, 16:20
Ten film powinno się pokazywać wszystkim twórcom FPS-ów, żeby posłuchali sobie, jak naprawdę brzmi odgłos rozbicia się statku powietrznego o ziemię.
B................k
2017-03-14, 17:46
Jak on helikopterował ten helikopter. O heliktorował do reszty?
Dlatego też to największa zmora pilotów śmigłowców. Bojowych. Wykonujących misje w nigdy.
Cytat:
Ten film powinno się pokazywać wszystkim twórcom FPS-ów, żeby posłuchali sobie, jak naprawdę brzmi odgłos rozbicia się statku powietrznego o ziemię.
Gwarantuje Ci że pierwsza gra z realnym udźwiękowieniem zostanie zjechana za nie z góry do dołu.
Jeżeli chodzi o odgłosy katastrof lotniczych to dla mnie osobiście jednym z najbardziej w pewnym sensie "przerażających" dźwięków jest uchwycony na filmie z naszych rodzimych Tatr gdzie śmigłowiec Sokół TOPRu się roztrzaskał (o ile dobrze pamiętam łopata wirnika się rozwarstwiła w skutek czego w trakcie lotu się rozpadła)