O katechecie który przebierał się za wilkołaka, umieszczał na naszej-klasie satanistyczne zdjęcia i "zniekształcał młode umysły".
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 14:17
Pewnie normalny gość, który rozumiał młodzież i puszczał im na lekcjach NORMALNE filmy, a na NK starał się wyglądać oryginalnie..... Mohery się oczywiście obruszyły, bo jak to tak można podchodzić do nauczania o Panu Bogu i przez to te dzieciaki nie obejrzą już sobie na lekcjach Egzorcysty czy innych porządnych horrorów.
Niekonwencjonalne podejście do nauczania = bycie niebezpiecznym dla dzieci i naruszanie uczuć religijnych. Logika rodem z minionej epoki.
Niekonwencjonalne podejście do nauczania = bycie niebezpiecznym dla dzieci i naruszanie uczuć religijnych. Logika rodem z minionej epoki.
Nie wiem czy można gorzej zdemoralizować dzisiejsze bachory, więc nie wiem po co takie wielkie halo...
Dzisiejsze bachory są tak zdemoralizowane, że jakby je wpuścić do więzienia do najgorszych grypsujących zakapiorów, to po trzech dniach biurko dyrektora więzienia byłoby zapełnione prośbami o przeniesienie do innej celi
kuria zrozumiałaby pedofilie, ale to już jest gruba przesada.
Zatrzymajcie sobie na 3:46 i oceńcie jak wybiórcze są media.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie