Główna Poczekalnia (6) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 18:14
józekdeluxe 2018-05-15, 21:23
Jak prawda to niech mu święte dupsko pęknie pod celą
Zgłoś
konto usunięte 2018-05-15, 21:27 1
Panowie powyżej... Pedofilię się sądzi i karze, a bonus to oni już mają potem w ZK Natomiast to, co tak bulwersuje, to fakt, że u nas rzeczywiście jest jej mniej niż w Niemczech, Holandii i innych tego typu krajach, gdzie jak powszechnie wiadomo działają całe siatki. Kontr-bulwersowanie się, że ktoś, kto wytyka, że w Niemczech jest gorzej, broni kleru, jest błędem logicznym, czyli wygłaszający taką opinię zaświadcza jedynie o swoim ograniczeniu horyzontów.

Podobnie bulwersujące jest rozdmuchiwanie do nieprawdopodobnych proporcji każdego takiego tematu w Polsce, a zamiatanie pod dywan identycznych zdarzeń w Niemczech na przykład... Co samo w sobie jest dowodem na to, kto tak naprawdę mąci w świecie europejskich mediów i kto tak chętnie korzysta z dziedzictwa Goebbelsa.

Jak to mówią: "po efektach ich poznacie"
Zgłoś
konto usunięte 2018-05-15, 21:41
-_BrD_- napisał/a:

Panowie powyżej... Pedofilię się sądzi i karze,

Jak to mówią: "po efektach ich poznacie"

Ciekawe co putin ma do powiedzenia na ten temat, albo inni dyktatorzy koloru czerwieni
Zgłoś
Manowarrior 2018-05-15, 21:44
"Może tego nie widzicie, nie ma o czym gadać
Oni tylko u mnie chcą się wyspowiadać
Mówią że o taką właśnie im chodziło wiarę
I za swoje brzydkie grzechy ciągną mi fujare"
Zgłoś
Wiewór 2018-05-15, 22:12 1
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
kenzol 2018-05-15, 22:25 4
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2018-05-15, 22:33
Abraxus dodał koment, zaraz cioteczki się zlecą wylizując jemu jajca
Zgłoś
konto usunięte 2018-05-15, 22:36 7
edek.bajzel napisał/a:

Ciekawe co putin ma do powiedzenia na ten temat, albo inni dyktatorzy koloru czerwieni

Póki co, Kaczyński milczy
Zgłoś
zeus6 2018-05-15, 22:40
wyznawałem grzechy u tego pana.....
Zgłoś
Mom and Death 2018-05-15, 22:42
Zgłoś
hfbnmiuytp 2018-05-15, 22:43 1
Jeżeli ktoś jest pedałem to raczej wie to już w miarę wcześnie, różne inne zboczenia również objawiają się w miarę wcześnie. Wniosek jest więc jasny, zboczone pojeby wykorzystują wysokie zaufanie społeczne do kleru i pod przykrywką próbują uskuteczniać swoje dzikie żądze.
Natomiast jedyne co można mieć za złe do stanu duchownego to, że niezbyt skutecznie wyłapują ze swoich szeregów takich diabłów ubranych w ornat.
Zgłoś
Karbit83 2018-05-15, 22:52
Do piekła.
Zgłoś
Zcarg 2018-05-15, 22:55 5
Zgłoś
konto usunięte 2018-05-15, 23:05
Zgłoś
konto usunięte 2018-05-16, 0:03 1
To jest ksiądz który był w mojej parafii w momencie jak go złapali. Był już nawet długo, jak go podaż pierwszy zobaczyłem to powiedziałem narzeczonej ze wali mi pedofilem i się nie myliłem. Facet paskudnie sepleni, kleił się do dzieciaków itp itd. Po tym jak go złapali to straszna żałoba była XD, tzn cały kościół smutny ze takie coś się wydarzyło. Dla zainteresowanych:

Kościół Św. Andrzeja Boboli w Gdyni Obłuże, tam wchodzicie w galerie i dalej widnieją jego zdjęcia bez cenzo.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem