Główna Poczekalnia (1) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 19:16
konto usunięte 2017-07-18, 19:26
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2017-07-18, 19:40 2
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Szef 2017-07-18, 20:14
Ludzie mówią, że nie może powstać coś z niczego.

W takim razie skąd na mapie ukraina?
Zgłoś
konto usunięte 2017-07-18, 21:24
@voidinfinity Ok, nie bede sie dalej wyklocal, bo z pewnej ksiazki i doswiadczenia wiem, ze jedynym sposobem aby wygrac klotnie jest jej unikac Ogolnie widze, ze w kwestii politycznej raczej sie zgadzamy, jedynie zupelnie inaczej postrzegamy religie. Wszystko ma swoje wady i zalety, obecnie pogarda i osmieszanie chrzescijanstwa jest bardzo modne, zastanow sie czy Twoj stosunek do niego jest efektem Twoich obiektywnych przemyslen czy moze wlasnie tej mody? Nie wiem, nie oceniam, tylko podsuwam mysl.
Zgłoś
konto usunięte 2017-07-18, 22:06
Zgłoś
PoliteP 2017-07-18, 22:51 1
"Powiedz mi, czemu mam bekę z twojej religii? "
Nie wiem, bo jesteś idiotą myślącym, że ten plakat z dupy to dogmaty wiary?
Zgłoś
Gambi 2017-07-19, 3:56
Zgłoś
sezamkowyRozpierdol 2017-07-19, 10:21 4
Zgłoś
konto usunięte 2017-07-19, 11:01 3
Zgłoś

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem