konto usunięte
2014-03-15, 21:35
Powiem krótko: "Precz z brudasami i pedalstwem"
konto usunięte
2014-03-15, 23:26
Przepraszam w imieniu wszystkich katowiczan.
dionizodoros napisał/a:
Ty jesteś po prostu głupi. Wytłumaczę ci krok po kroku, tak byś zrozumiał: napisałeś - "Ale czemu, k***a, czemu tylko faceci, którzy się ubierają jak p*zdeczki tłumaczą, że przez to dbają o siebie?". Ta akcja nie dotyczy jednak jakiegoś "tłumaczenia się", a oceny jedynie ze względu na ogląd zmysłowy - i tę starają się piętnować te plakaty.
A ja nie odniosłem się konkretnie do tego plakatu tylko do przykładów z życia. Proste?
oczywiście że może być uczciwy, jak strzeli sobie w łeb.
Ona jest Romka, a ja jestem Romkiem!
nikt nie zauważył ,że w tych zdaniach nie ma znaku zapytania? po samym braku "?????????" można stwierdzić ,że to cyganie !!!!!!!!!!!!!!!!!!
Że tak dodam coś od siebie. Moja babcia mieszka w bloku, w którym niestety mieszka dużo tego łajna. Zdziwienie było moje, kiedy mi opowiadała, jak poszła opłacać czynsz za mieszkanie na pocztę. Mówiła, że przed nią stało to czarne grube dziwne stworzenie o bliżej nieokreślonym pochodzeniu i również opłacało czynsz (2 piętra wyżej identyczny metraż etc.). Cyganka podała do okienka rachuneczek, a w kasie zabrzmiało 7,50 zł proszę... To nie pomyłka. Gruba durna cyganka, ledwo po polsku mówiąca płaci czynsz wysokości pięciu złotych (2,50 opłata pocztowa).
Nierobskie szumowiny.