Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Katowice - dworzec PKP
qazar • 2014-03-15, 12:55
Wczoraj tj. pt 14.03.2014 jadąc na IEM do katowic na dworcu kolejowym dostrzegłem coś co ukuło mnie strasznie. Były to plakaty, które strasznie mnie rozśmieszyły a zarazem zniesmaczyły, oceńcie sami.

Reszta w komentarzu.
Zgłoś
xPtaku 2014-03-15, 12:55 2
dawaj
Zgłoś
qazar 2014-03-15, 12:56 11

Zgłoś
Nikczemny_Płód 2014-03-15, 12:57 186
Ależ to prawda, on mogą być ucziciwi, pracowici....

Ale nie chcą, po prostu k🤬a nie chcą i w 90% są złodziejami, pijakami oraz brudasami.

Ale fakt to sk🤬iały naród polski się uwziął i sobie wymyśla, że ci biedni uczciwi romowie to największa padlina na naszych ziemiach.
Zgłoś
Ligerius89 2014-03-15, 12:58 76
Romka kobietą biznesu??!?! ... hłe hłe hłe hłe! chyba jako menedżerka swych żebrających dzieci
Zgłoś
elslimomexicano 2014-03-15, 13:00 154

podpis użytkownika

Co masz zrobić dzisiaj, zrób jutro.
Zgłoś
K................c 2014-03-15, 13:13 176
Zgłoś
p................0 2014-03-15, 13:21 145

No nie mogę.
Zgłoś
t................_ 2014-03-15, 13:22 20
Ja bym sie nie przygladał temu, pewnie one stoja dla odworcenia uwagi, a w tym czasie cygany op🤬laja kieszenie
Zgłoś
eRsko87 2014-03-15, 13:39 41

hua hua hua hua hua...
Zgłoś
N................m 2014-03-15, 13:48 4
no tak, cyganki które użyły swoje dziecko do rabunku w starym browarze miennicy polskiej zostały zmuszone przez białych złych polaków.... przypominam-cyganki zagadały sprzedawcę a dziecko zaj🤬o sztbke złota wartą 70 tys złotych! oczywiście w telewizji nie mówili jakiej sa narodowości bo i tak jakość kamer była c🤬jowa
Zgłoś
c................x 2014-03-15, 14:09 31
Prawie się zrzygałem od tej lewackiej propagandy. Szkoda, że za to c🤬jstwo musimy płacić my wszyscy. Od grafików, statystów po pana Mietka, który to rozwiesił. Taką propagandę to zamiast UE niech ten j🤬y król cygański finansuje, tak samo jak gejoza bananowa - również niech sami ze swojego kieszonkowego bulą za tą akcję.
Za niedługo zobaczymy zdjęcie dwóch pedałów trzymających na rekach dzieci z tekstem: to że jesteśmy pedałami nie oznacza, że nie możemy być rodzicami.
Zgłoś
m................t 2014-03-15, 14:21 1
Tak, wy się k🤬a śmiejcie z tego, a te sk🤬ysyny zrodzone z gówna żyją z naszych podatków...
Zgłoś
BongMan 2014-03-15, 14:30 15
Najpierw to ich trzeba umyć. Pod niemieckim prysznicem.

podpis użytkownika

Nie zapomnij o grzebieniu, ty p🤬lony jeleniu.
Fazi

Mój c🤬j dłuższy niż twoje zwoje mózgowe.
Pih
Zgłoś
Hrodgar 2014-03-15, 14:46 3
Jak cyganom się nie podoba w Polsce, to niech wyp🤬alają do swojego kraju... chwila, przecież ich nawet z własnego kraju wyj🤬o.

podpis użytkownika

Świat bez muzyki? To nie dla mnie.

"Świat jaki znamy odchodzi jednak to przeszłość jest kluczem do przyszłości"
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie