📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 15:21
🔥
Atak robotów na ruską babę
- teraz popularne
Podobno szczyl kupił sobie wyrzutnie i strzelał w wykańczany blok, elewacja się chwyciła i voila. Zniszczenia na dwie bańki. Debila złapano, wejdzie w nowy rok z hukiem
plodzimierz napisał/a:
To chyba Ceglana Park się pali - mieszkania w budowie jeszcze nie oddane do użytku.
Wszedłem w temat pełen grozy - bo właśnie dwa mieszkania w Develii mam już prawie skończone.
A ostatnio dyskutowałem z moja agentka ubezpieczeniową by może już je ubezpieczyć i zostawiliśmy to sobie na "po nowym roku" bo co może się stać.
To na filmie na pewno nie jest ceglana park - raczej ten blok po drugiej stronie ulicy. Zbyt wysoki.
Sonal napisał/a:
Wszedłem w temat pełen grozy - bo właśnie dwa mieszkania w Develii mam już prawie skończone.
A ostatnio dyskutowałem z moja agentka ubezpieczeniową by może już je ubezpieczyć i zostawiliśmy to sobie na "po nowym roku" bo co może się stać.
To na filmie na pewno nie jest ceglana park - raczej ten blok po drugiej stronie ulicy. Zbyt wysoki.
Wstawaj, zesrałeś się.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie