Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Katowice ulica Ceglana
batiz • 2025-01-01, 22:02
Możliwe, że blok był w trakcie termomodernizacji styropianem...

podpis użytkownika

Majster Bieda
Zmieniono 1 razy Zgłoś
TylkoPiSResztaToKurwy 2025-01-02, 11:56
Pewnie ktoś kogoś na pieniądze wyj🤬
Zgłoś
Batman_ 2025-01-02, 14:02
Podobno szczyl kupił sobie wyrzutnie i strzelał w wykańczany blok, elewacja się chwyciła i voila. Zniszczenia na dwie bańki. Debila złapano, wejdzie w nowy rok z hukiem
Zgłoś
Mister_Klex 2025-01-02, 14:21
mk61 napisał/a:

Na pewno. Weź leki i wyluzuj.

Sie k🤬a nie zdziw,deweloperzy to są niezłe cwaniaki
Zgłoś
mk61 2025-01-02, 16:42
Mister_Klex napisał/a:

Sie k🤬a nie zdziw,deweloperzy to są niezłe cwaniaki

Wiem o tym, tylko w 99% to nie są debile, żeby robić taki cyrk. Prędzej by nasyłali różne kontrole i w ten sposób uprzykrzali życie konkurencji, ale i do tego jest bardzo daleko, bo w większości to jedna klika.
Zgłoś
Sonal 2025-01-02, 16:56
plodzimierz napisał/a:

To chyba Ceglana Park się pali - mieszkania w budowie jeszcze nie oddane do użytku.

Wszedłem w temat pełen grozy - bo właśnie dwa mieszkania w Develii mam już prawie skończone.
A ostatnio dyskutowałem z moja agentka ubezpieczeniową by może już je ubezpieczyć i zostawiliśmy to sobie na "po nowym roku" bo co może się stać.

To na filmie na pewno nie jest ceglana park - raczej ten blok po drugiej stronie ulicy. Zbyt wysoki.
Zgłoś
Lubieketchup 2025-01-02, 16:58 2
Jutro do pracy idę z buta, muszę zmniejszyć ślad węglowy
Zgłoś
whereismyhatchet 2025-01-02, 23:13
Najważniejsze, że gawiedz ma zabawę z fajerwerkami. C🤬j na konsekwencję.
Zgłoś
BigLebovsky 2025-01-05, 0:17
Sonal napisał/a:

Wszedłem w temat pełen grozy - bo właśnie dwa mieszkania w Develii mam już prawie skończone.
A ostatnio dyskutowałem z moja agentka ubezpieczeniową by może już je ubezpieczyć i zostawiliśmy to sobie na "po nowym roku" bo co może się stać.
To na filmie na pewno nie jest ceglana park - raczej ten blok po drugiej stronie ulicy. Zbyt wysoki.

Wstawaj, zesrałeś się.

podpis użytkownika

mam w dupie małe miasteczka
Zgłoś