Ja bym nie dał z 800zł za miejsce pod scena (jakies golden circle to pewnie jest, albo pink circle) żeby zobaczyć kawałek jej gaci. A jeżeli była nie łogolona? Imiała okres, i podpaske? zakrwawiona? Nadal tak chcesz tam iść?
@xenomorph08
jeśli nie chcesz sprzątać moich rzygów z podłogi to nie pisz takich rzeczy
jeśli nie chcesz sprzątać moich rzygów z podłogi to nie pisz takich rzeczy
przy kości? No raczej nie, wygląda jak zadbana ładna dziewczyna. Przy kości to się mówi jak laska ma sporą nadwagę, a jak jest gruba patologicznie i obrzydliwa używa się słowa puszysta

Są dwa rodzaje artystów: takich których się szanuje za to, że nie śpiewają nigdy z playbacku i takich których się nie szanuje bo zawsze "śpiewają" z playbacku. Słuchając tej pani doszedłem do wniosku że istnieje też trzeci typ "artystów" - takich których się nie szanuje bo katują nasze uszy "śpiewając" bez playbacku!!! Dziewczyna "śpiewa" jakby słoń nadepnął jej na ucho a tak powstały placek potraktowano dynamitem, napalmem i seriami z Kałasznikowa! Niech ktoś się zlituje i kupi jej autotune i dobry odtważacz CD i niech puszcza sobie playback!!! PS: A za to co zrobiła z "Don't stop me now" Queenu powinna się smażyć w piekle!!!
podpis użytkownika
"Multikulturowość jest dobra!" - Elin Krantz
Było dobrze, ale jakiś idiota postanowił pokazać publiczność i nie było już na co patrzeć! K🤬a mać!
ale afera myślałem że jej k🤬s z majt wyjdzie a tu takie rozczarowanie...
- Będę cię kochał wiecznie.
- Nigdy cię nie zdradzę.
- Weź do buzi, powiem ci jak będę kończył ...
podpis użytkownika
>Każdy mężczyzna w swoim życiu wypowiada te trzy kłamstwa:- Będę cię kochał wiecznie.
- Nigdy cię nie zdradzę.

@up jak by cokolwiek wyszło było by na hardzie debilu
Chcesz oglądać k🤬sy? proponuje geytube
Chcesz oglądać k🤬sy? proponuje geytube
widzę że geytube to twoja ulubiona strona bo ja oniej nie słyszałem..
- Będę cię kochał wiecznie.
- Nigdy cię nie zdradzę.
podpis użytkownika
>Każdy mężczyzna w swoim życiu wypowiada te trzy kłamstwa:- Będę cię kochał wiecznie.
- Nigdy cię nie zdradzę.
Nawet nie zauważyłem kiedy moja ręka znalazła się w majtkach :/
podpis użytkownika
Sadistic - I love the whole world