Nie ma to jak debilna rozmowa w TVP która z góry wiadomo jak się skończy. W końcu telewizja z misją
konto usunięte
2010-10-03, 9:55
Ech jak tego się słucha to można dostać wrzodów żołądka. Zbiera się grupa ludzi z których nikt nie wie o czym mówi: Jacyś redaktorzy którzy tylko podbijają napięcie, pani minister która nie zabardzo wie cokolwiek na temat i jakiś menel który łazi bez sznurówek i powtarza bełkot rastafarnińsko-marihuańskiej sekty sług-konopi-i-wzajenmnego-robienia-sobie-dobrze. I z tego grona najbardziej przekonuje mnie pani minister z tej prostej przyczyny że widziałem ludzi upitych i zjaranych i dobrze wiem którzy są bardziej agresywni, bo fakt że jak ktoś przypije to mu wali ale na trzeźwo jest spoko. Z kolej jak ktoś jara dość często to jak robi sobie przerwe to zaczyna się robić agresywny. Nic nie mówiąc że kobieta która ćpa bardzo często rodzi upośledzone dzieci. No ale cóż rastaruch dalej będzie realizować swą misję objawnienia pt. "konopie są zajebiste". Życzę im żeby się urajali na dobre
konto usunięte
2010-10-03, 10:12
Nie wiedzą co gadają to fakt, ale lepsza legalizacja, niż cała ta hałastra "legalnych" dopalaczy. Miałem okazję tego spróbować, w postaci palenia. Nie dość, że jebie gównem, to jeszcze odurza umysł w sposób zupełnie odwrotny do marihuany (w moim przypadku). Gdyby legalizacja zaistniała w naszym kraju, prawdopodobnie uniknęlibyśmy całych tych ekscesów z tą gównianą chemią sprzedawaną na rynku. Co z tego, że sanepid zamyka sklepy jak środek jest nadal ogólnodostępny na rynku. Słyszałem nawet, że spora część ludzi zamiast zielska sprzedaje dopalacze, bądź maryśkę z nimi zmieszaną niedoświadczonym idiotom. Rząd jest jaki jest, a ludziom pozostaną marsze wyzwolenia konopi i shit sprzedawany na ulicy.
konto usunięte
2010-10-03, 14:52
Dopuki nie zginie te stare,zacofane pokolenie nic się nie zmieni w tym kraju - nie chodzi tylko o legalizacje marihuany.
konto usunięte
2010-10-03, 15:57
Sipowicz tyle ćpał wszystkiego przez całe życie, że ze swoją wiedzą powinien być doradcą do spraw narkomanii ministra zdrowia, zresztą razem z Korą...
od kiedy marihuana odrywa od rzeczywistości ? całe 4 lata przechodziłem zbakany do szkoły nawet na maturze i mi nie przeszkadzała w nauce lub odpowiedzi