Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Nikt_nie 2020-03-26, 12:21 3
Na bank rozlał
Zgłoś
~Dostojny 2020-03-26, 12:24 11
Takich palantów, wirus dopada w pierwszej kolejności. To tak samo jak z opętaniami przez szatana, opętane zostają tylko osoby z tzw. odjazdem religijnym.

podpis użytkownika

Jest akcja - zabieramy banderowcom tablice rejestracyjne z samochodów
Zgłoś
aaaaaaaaaaaaaa 2020-03-26, 12:28
A jakby miał w tym pojemniku substancję z wirusem???
Zgłoś
Gamera 2020-03-26, 12:28 10
dignogato napisał/a:

Takich palantów, wirus dopada w pierwszej kolejności. To tak samo jak z opętaniami przez szatana, opętane zostają tylko osoby z tzw. odjazdem religijnym.

Gość z mojej pracy od początku marca robił grubą bekę z Koronawirusa. 13 marca w Piątek w kuchni przy robieniu kawki mówił, że ludzie dają się sterować i wpadają w paranoje. Żeby pokazać jaki jest twardziel, polizał klamkę od mikrofali i lodówki. We wtorek dzwonił na Zoomie do szefa, że ma duszności i gorączkę. Wczoraj dostałem smsa, że jest zarażony. Nie wiem czy od lizania klamek, ale mogę napisać, że pełno jest takich idiotów, co uważają się za najmądrzejszych.
Zgłoś
luja27 2020-03-26, 12:34 1
Brytol i wszystko jasne

podpis użytkownika

Luja
Zgłoś
wilkoala 2020-03-26, 12:42 84
Dezynfekcja, dezynfekcją bo należy się zabezpieczać wszelkimi możliwymi sposobami, ale strasznie wk🤬ił mnie tym wyrzuceniem wieczka od kawy na podłodę.
Taki buracki gest pełen pogardy dla człowieka w pracy, chętnie naplułbym mu w mordę.
Zgłoś
Konto usunięte 2020-03-26, 13:15 3
To już nawet nie jest śmieszne.
Zgłoś
0_rafiks_0 2020-03-26, 13:37 8
Zgłoś
Konto usunięte 2020-03-26, 15:27
Nikt_nie napisał/a:

Na bank rozlał

Na bank , to po c🤬j się obnosi. Taka k🤬a kolejki trzyma bo się boi. Wyp🤬alaj do domu i nie rusza p🤬dy poza swój □ tylko robi kawton w chawirze.
Zgłoś
niefrasobliwamariola 2020-03-26, 15:34 2
wilkoala napisał/a:

Dezynfekcja, dezynfekcją bo należy się zabezpieczać wszelkimi możliwymi sposobami, ale strasznie wk🤬ił mnie tym wyrzuceniem wieczka od kawy na podłodę.
Taki buracki gest pełen pogardy dla człowieka w pracy, chętnie naplułbym mu w mordę.

Racja mości Panie tak sie zachowuje p🤬lony english wanker
Zgłoś
mr-dupa 2020-03-26, 16:02
dignogato napisał/a:

Z tym opętaniem to nie jest tak do końca ale wiem że jest 21 wiek i fajnie jest mówić "średniowiecze" ....= może kiedys się o tym przekonasz....
Zgłoś
ritu4l 2020-03-26, 16:26 3
mr-dupa napisał/a:

Z tym opętaniem to nie jest tak do końca ale wiem że jest 21 wiek i fajnie jest mówić "średniowiecze" ....= może kiedys się o tym przekonasz....

Nie istnieje takie coś jak "opętanie".

podpis użytkownika

One, two, Freddy's coming for you.
Three, four, better lock your door.
Five, six, grab your crucifix.
Seven, eight, gonna stay up late.
Nine, ten, never sleep again.
Zgłoś
IOI 2020-03-26, 17:06 1
jakbym pracowal w takim drivethru i taki dowcipnis by zaczal mi odp🤬lac taka szopke (nie wiem czy na serio jest taki poj🤬y, czy myslal ze jest smieszny) to bym mu ta kawa wyj🤬 w morde i mialbym w dupie ze mnie wywala z takiej pracy
Zgłoś
ellsworth 2020-03-26, 19:24
To można skomentować jednym słowem: jebnięty!
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie