Złapał BongMan złotą rybkę, standardowo trzy życzenia.
- Chciałbym, żeby na sadisticu były same moje kawały.
Trzask-prask, jest.
- Chciałbym, żeby wszyscy uwielbiali moje kawały.
Trzask-prask, jest.
Myśli, myśli... Złota rybka: - No a trzecie?
- Hmm... Mogę ci opowiedzieć kawał?
Ja znam kawał o śledziu i pieprzu:
Swoją śledź, cudzą pieprz
podpis użytkownika
Nie jestem wszyscy, nie mam na imię każdy.
Konto usunięte
2015-04-17, 5:27
Po pierwsze c🤬jowe.
Po drugie nie śmieszne.
Po trzecie próba wybicia się na sławie Bongmana to frajerstwo.
Tak wiec idź w c🤬j.
Konto usunięte
2015-04-17, 6:27
Dokładnie, wszyscy tak BongMana obśmiewają ale na jego "fejm" każdy próbuje łapać piwo.
ooip
2015-04-17, 7:04
mitrus80 napisał/a:
Dokładnie, wszyscy tak BongMana obśmiewają ale na jego "fejm" każdy próbuje łapać piwo.
a c🤬j bo nie kazdy
BongMan to tylko konto - taka jest prawda.
znam lepszy:
Złapał W.S.N.R. złotą rybkę, standardowo trzy życzenia.
- Chciałbym, żeby na sadisticu były same moje kawały.
Trzask-prask, jest.
- Chciałbym, żeby wszyscy uwielbiali moje kawały.
Trzask-prask, jest.
Myśli, myśli... Złota rybka: - No a trzecie?
- Hmm... Mogę ci opowiedzieć kawał?
- Rybka: Spieeeeeeeeerdalaj !!!
2:48 w nocy a Ty kawały o Bongmanie wymyślasz. Król życia normalnie...
Jeżeli opowiedział jej jakiś kawał to pewnie nikt już złotej rybki nie zobaczy. Bo wyschła
A ja jak widzę jakiś dowcip na sadolu to od razu patrzę na nick. Staram się nie czytać tych jego wypocin bo czasami to nawet suchar nie jest. Tak żenujące i stare "kawały" aż się czytać odechciewa.
opec
2015-04-17, 9:53
Od lat podziwiam jego kariere na sadolu, wszyscy po nim jada, a tak na prawde dorabiaja do niego jakas legende "bongman to, bongman tamto, a stara bongmana.." prawda jest taka ze to zwykly typ wrzucajacy c🤬jowe zarciki, a tluszcza sie jara, chce mu dopiec, a tak na prawde leje mu wode na mlyn.
Kawały proroka Bongmana są nierozłączalną częścią Sadistica.
podpis użytkownika
"Oto i on. Boski prototyp. Mutant, który nie wszedł do masowej produkcji. Zbyt pokrecony, by życ i zbyt rzadki, by umrzeć." - Hunter S. Thompson
opec
2015-04-17, 9:54
Od lat podziwiam jego kariere na sadolu, wszyscy po nim jada, a tak na prawde dorabiaja do niego jakas legende "bongman to, bongman tamto, a stara bongmana.." prawda jest taka ze to zwykly typ wrzucajacy c🤬jowe zarciki, a tluszcza sie jara, chce mu dopiec, a tak na prawde leje mu wode na mlyn.
Opec i powtórz płynęli łódką powtórz wyskoczył opec się powtarza.

po prostu rozp🤬ala mnie jak ludzie tutaj piszą, że kawały o bongmanie to próba wybicia się na jego sławie