Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Pjernik 2011-02-01, 22:24
Na początku był tupolew.. ale reszte to chyba znacie.
Zgłoś
filip661 2011-02-01, 22:31 2
szkoda, że pierpla nie było w tupolewie...
Zgłoś
adekk 2011-02-01, 22:32 1
zauważyłem ostatnio że pojawiają się tutaj takie poj🤬e nie wiem jak to nazwać czy to żart czy to k🤬a myśl jakaś, h🤬j go wie. czuje się jakbym k🤬a czytał wasze pamiętniki

podpis użytkownika

legalize it
Zgłoś
Pjernik 2011-02-01, 22:38
filip661 napisał/a:

szkoda, że pierpla nie było w tupolewie...

Czy ja osobcie cos do Ciebie powiedziałem? Jakim prawem smiesz do mnie mowic na inaczej niz per Pan? Czy ja Ci życze wyp🤬olenia sie na rowerze czy c🤬j wie czym? O ile moj komentarz był sredni to Twój jest prostacki, żałosny i zmien date w profilu bo mi gimnazjum zajeżdża.

@up.. Czy kiedyś Polacy zrozumieją jak sie pisze C🤬J?
Zgłoś
Warchlaczek 2011-02-01, 22:41 2
@up
hój wie..
Zgłoś
C................s 2011-02-01, 22:44 5
filip, przeproś Pana
Zgłoś
N................k 2011-02-01, 22:46 2
akurat jeżeli chodzi o h🤬ja to mi się wydaje, że akurat jeden c🤬j
Zgłoś
M................f 2011-02-01, 23:01
Normalnie chyba przechodziłeś koło koparki i dałeś się nabrać
Zgłoś
k................3 2011-02-01, 23:48
Te całe myśli, pamiętniki i inne gówna, to wszystko z Joe Monstera .... więc pozwólcie żeby to tam zostało, a nie wklei jeden z drugim kawał z k🤬a JM i myśli że k🤬a zabłyśnie. Chcesz zabłysnąć? to zrób coś co było by dobre na Hard . Dziękuje dobranoc i sp🤬alać
Zgłoś
J................n 2011-02-02, 1:14
@up
Odezwał się k🤬a Wielki_Pan_Recenzent, który w całej swojej ponad rocznej bytności zdobył jedno piwo. Specjalista, motor napędowy tego portalu.

Twoje zdanie obchodzi mnie nie bardziej niż kamień w kiblu w akademikach w Rabce - tak więc odp🤬l się specjalisto.
Zgłoś
Lupi 2011-02-02, 7:53 4
@Up

K🤬a jakby ilość piw była wyznacznikiem zajebistości. Nie każdy jest no-lifem który przesiaduje na sadisticu i pisze pseudo-śmieszne komentarze które mają sie spodobać gimbusom żeby dostać miliard piw.
Niektóre osoby załozyły konta bo mają 18ście lat i chcą miec dostęp do harda, a jak już mają te konta to mogą k🤬a sie wypowiedzieć.
A jak cie gówno obchodzi jego zdanie to na C🤬J sie wypowiadasz na jego temat? Chyba jednak troszke bardziej cie to obchodzi skoro tracisz swój cenny czas na napisanie posta? Albo znów może liczyc na piwa?
Eh k🤬a... Szkoda gadać...

A co do topicu żeby nie było że poza tematem - C🤬jowe - miejsce tego jest na joemonster i tam to jest śmieszne. Tu jest co najwyzej żałosne... Ale to jest MOJE zdanie z którym nie musicie sie zgadzać wiec pseudo-mistrzowie-ciętej-riposty - Sp🤬alać.
Zgłoś
b................e 2011-02-02, 12:07
dobra ale, skąd chomik ogarnął taką dużą rurkę?
Zgłoś
k................3 2011-02-02, 16:09
@JozinZBazin widze, że jestes niesamowicie tępy. Powiedz mi, w jaki sposob mialem zdobywac piwa skoro nie udzielalem się na forum? . Podwyższasz swoją samoocene, tym, że dostajesz wirtualne piwa? gratulacje! Nie pasuje to wyp🤬alaj. "Twoje zdanie obchodzi mnie nie bardziej niż kamień w kiblu w akademikach w Rabce - tak więc odp🤬l się specjalisto." widze, że masz problemy z kontaktami międzyludzkimi, bo kto tu sie do kogo przyp🤬ala? A z tym kamieniem do żeś doj🤬, bez sensu- taka pseudo cięta riposta?
Zgłoś
J................n 2011-02-03, 9:25
@up
Pomyśl chłopie, pomyśl - zarzucam Ci typową polaczkowatość - czyli sam gówno zrobiłem (w domyśle na sadolu), ale krytykuję wszystko i wszystkich rzucając k🤬ami i c🤬jami.

A propos, powtórzę się za innym wątkiem - niektórzy myślą, że wrzucając w co drugie słowo mięso do swojej wypowiedzi i 50 milionów emotów dodadzą sobie +10 do swojej zajebistości.

Raczej do buractwa.
Zgłoś