Na początku mój chomik nie lubił odkurzacza. Ale potem się jakoś wciągnął...
Na początku był tupolew.. ale reszte to chyba znacie.
szkoda, że pierpla nie było w tupolewie...
zauważyłem ostatnio że pojawiają się tutaj takie poj🤬e nie wiem jak to nazwać czy to żart czy to k🤬a myśl jakaś, h🤬j go wie. czuje się jakbym k🤬a czytał wasze pamiętniki
podpis użytkownika
legalize it
filip661 napisał/a:
szkoda, że pierpla nie było w tupolewie...
Czy ja osobcie cos do Ciebie powiedziałem? Jakim prawem smiesz do mnie mowic na inaczej niz per Pan? Czy ja Ci życze wyp🤬olenia sie na rowerze czy c🤬j wie czym? O ile moj komentarz był sredni to Twój jest prostacki, żałosny i zmien date w profilu bo mi gimnazjum zajeżdża.
@up.. Czy kiedyś Polacy zrozumieją jak sie pisze C🤬J?
C................s
2011-02-01, 22:44
filip, przeproś Pana
N................k
2011-02-01, 22:46
akurat jeżeli chodzi o h🤬ja to mi się wydaje, że akurat jeden c🤬j
M................f
2011-02-01, 23:01
Normalnie chyba przechodziłeś koło koparki i dałeś się nabrać
k................3
2011-02-01, 23:48
Te całe myśli, pamiętniki i inne gówna, to wszystko z Joe Monstera

.... więc pozwólcie żeby to tam zostało, a nie wklei jeden z drugim kawał z k🤬a JM i myśli że k🤬a zabłyśnie. Chcesz zabłysnąć? to zrób coś co było by dobre na Hard

. Dziękuje dobranoc i sp🤬alać
J................n
2011-02-02, 1:14
@up
Odezwał się k🤬a Wielki_Pan_Recenzent, który w całej swojej ponad rocznej bytności zdobył jedno piwo. Specjalista, motor napędowy tego portalu.
Twoje zdanie obchodzi mnie nie bardziej niż kamień w kiblu w akademikach w Rabce - tak więc odp🤬l się specjalisto.
Lupi
2011-02-02, 7:53
@Up
K🤬a jakby ilość piw była wyznacznikiem zajebistości. Nie każdy jest no-lifem który przesiaduje na sadisticu i pisze pseudo-śmieszne komentarze które mają sie spodobać gimbusom żeby dostać miliard piw.
Niektóre osoby załozyły konta bo mają 18ście lat i chcą miec dostęp do harda, a jak już mają te konta to mogą k🤬a sie wypowiedzieć.
A jak cie gówno obchodzi jego zdanie to na C🤬J sie wypowiadasz na jego temat? Chyba jednak troszke bardziej cie to obchodzi skoro tracisz swój cenny czas na napisanie posta? Albo znów może liczyc na piwa?
Eh k🤬a... Szkoda gadać...
A co do topicu żeby nie było że poza tematem - C🤬jowe - miejsce tego jest na joemonster i tam to jest śmieszne. Tu jest co najwyzej żałosne... Ale to jest MOJE zdanie z którym nie musicie sie zgadzać wiec pseudo-mistrzowie-ciętej-riposty - Sp🤬alać.
b................e
2011-02-02, 12:07
dobra ale, skąd chomik ogarnął taką dużą rurkę?
k................3
2011-02-02, 16:09
@JozinZBazin widze, że jestes niesamowicie tępy. Powiedz mi, w jaki sposob mialem zdobywac piwa skoro nie udzielalem się na forum?

. Podwyższasz swoją samoocene, tym, że dostajesz wirtualne piwa? gratulacje! Nie pasuje to wyp🤬alaj. "Twoje zdanie obchodzi mnie nie bardziej niż kamień w kiblu w akademikach w Rabce - tak więc odp🤬l się specjalisto." widze, że masz problemy z kontaktami międzyludzkimi, bo kto tu sie do kogo przyp🤬ala? A z tym kamieniem do żeś doj🤬, bez sensu- taka pseudo cięta riposta?
J................n
2011-02-03, 9:25
@up
Pomyśl chłopie, pomyśl - zarzucam Ci typową polaczkowatość - czyli sam gówno zrobiłem (w domyśle na sadolu), ale krytykuję wszystko i wszystkich rzucając k🤬ami i c🤬jami.
A propos, powtórzę się za innym wątkiem - niektórzy myślą, że wrzucając w co drugie słowo mięso do swojej wypowiedzi i 50 milionów emotów dodadzą sobie +10 do swojej zajebistości.
Raczej do buractwa.