Mąż i żona czekają na przystanku autobusowym, z nimi jest ich 8 dzieci. Ślepiec dołącza do nich po kilku minutach. Kiedy autobus przyjeżdża, okazuje się, że jest tylko 9 wolnych miejsc. Więc tylko żona i jej ośmioro dzieci są w stanie zmieścić się w autobusie. Więc mąż i ślepy decyduje się pieszą wędrówkę. Idą, idą i po jakimś czasie męża wk🤬ia ciągłe tykanie laski niewidomego i mówi do niego.
"Dlaczego nie możesz umieścić kawałka gumy na końcu kija, bo ten dźwięk tykania doprowadza mnie do szału !''
Na to niewidomy : Gdybyś ty umieścił gumę na końcu swojego KIJA to nie zap🤬lałbym piechotą tylko jechał autobusem.
Konto usunięte
2012-08-23, 11:12
Nie żebym się czepiał i ulegał internetowym trendom. Ale Karol S. się w Tobie lubuje.
Konto usunięte
2012-08-23, 12:41
k🤬a pewnie o miejscach stojących w autobusie nie słyszałeś...
po za tym ten kawał leciał inaczej, pewnie pewna osoba go napisze jak tu zajrzy
Konto usunięte
2012-08-23, 13:26
@up Doszukujesz się realizmu w kawałach ? Powodzenia
Dlaczego policja nosi krótkie czarne pałki i długie białe?
Jak idzie dwóch policjantów i zobaczą pijącego piwo gościa, wyciągają krótkie pałki i go pałują.
Jak idzie dwóch policjantów i zobaczą bandę naj🤬ych dresów... Wyciągają długie i udają niewidomych.
podpis użytkownika
Nie zapomnij o grzebieniu, ty p🤬lony jeleniu.
Fazi
Mój c🤬j dłuższy niż twoje zwoje mózgowe.
Pih
Liczyłem na inną laskę
...ale od biedy może być.
Konto usunięte
2012-08-23, 18:52
Jeżeli jest realne jest bardziej zabawne, ale kawał i tak niczego sobie
Ten dowcip jest nie tylko suchy ale i całkowicie nielogiczny... Szkoda mi liter na klawiaturze żeby rozwijać szczegóły
podpis użytkownika
You must die I alone am best
Konto usunięte
2012-08-23, 19:15
Karny k🤬s, piwa nie ma, nie dlatego, że kawał suchy [choć suchy], ale dlatego, że autor jest idiotą. Pozdrawiam.
Kawał na pewno nie o polskich realiach. W naszych autobusach nie miałoby prawa funkcjonować ograniczenie liczby miejsc.
Jak jest czasem tak niesamowity ścisk, że wydaje się, że już ani jedna osoba nie da rady wsiąść, to na następnym przystanku wsiada kolejne 10, a potem jeszcze kilka...
Rzygam już obrazkami w stylu "Niezły suchar, prawię się najadłem" ;/
Konto usunięte
2012-08-23, 23:39
@up
A nas to c🤬j obchodzi
A mnie c🤬j że was to nie obchodzi