Jest rok 2010. Polska spełniła wszystkie wymagane normy i dyrektywy unijne by dołączyć do UE.
Do mięsnego przychodzi Kowalski i mówi:
- Poproszę kilo kaszanki !
- W porządku, a z jaką grupą krwi ?
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
m851
2010-09-30, 16:21
Cytat:
Jest rok 2010. Polska spełniła wszystkie wymagane normy i dyrektywy unijne by dołączyć do UE.
ahahahhahaaha, tym to mnie najbardziej rozbawiłeś
m851 napisał/a:
ahahahhahaaha, tym to mnie najbardziej rozbawiłeś
To jest kawał, props.
mesior napisał/a:
To jest kawał, props.
słaaaby, mówiąc delikatnie
konto usunięte
2010-10-01, 1:14
Posłuchaj mnie Mesior - Polska nie weszła do UE w 2010 roku bo Kaczyński Lesio nie podpisał traktatu tylko powiedział cześć gałęziom i żołędziom.
To nie jest kawął mojego autorstwa:P Dla wszystkich mądrali to Polska weszła do UE 1 Grudnia 2009 przyjmując Traktat Lizboński, gdzie UE staje się podmiotem prawnym. Polska ma teraz w UE taką samą autonomię jak gmina w województwie.
Jeśli kawał słaby to kto wypchnął z poczekalni ?
konto usunięte
2010-10-01, 3:32
mesior napisał/a:
Jeśli kawał słaby to kto wypchnął z poczekalni ?
Ty i twoi koledzy z klasy
I bardzo dobrze, że weszliśmy do UE, bo im mniej władzy mają polscy politycy (nie zależnie od klubu czy opcji) tym lepiej, bo my nie potrafimy rządzić.
To robi się 'disturbing' że tak z angielska zapodam (książki czytam więc takie słowa znam).
Dzisiaj się z tego śmiejesz a juto będziesz jak Kowalski.
Suche jak niedzielny stolec
konto usunięte
2010-10-02, 0:12
@up aż zgłodniałem.