📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 1:23

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Kozy przednie... gość kumaty z tym wyciągnięciem baterii trzeba przyznać

chciałem podziękować za wprowadzanie światowego standaru ADHD w opisie. Tu ułatwia nam życie !

Kumaty z wyciąganiem baterii, nie kumaty z przytrzymaniem klawisza POWER...
Roommate'si szmaty - pod ścianę takich
Roommate'si szmaty - pod ścianę takich

DUST DEVIL napisał/a:
Kumaty z wyciąganiem baterii, nie kumaty z przytrzymaniem klawisza POWER...
Roommate'si szmaty - pod ścianę takich![]()
Zmienili mu dźwięk wyłączania systemu na taki więc co by mu dało trzymanie klawisza POWER jak komp się i tak właśnie wyłączał tylko musiał odegrać do końca ten plik z dźwiękiem.. Bateria to jedyne wyjście.

randomjuser napisał/a:
DUST DEVIL napisał/a:Kumaty z wyciąganiem baterii, nie kumaty z przytrzymaniem klawisza POWER…
Roommate'si szmaty - pod ścianę takich![]()
Zmienili mu dźwięk wyłączania systemu na taki więc co by mu dało trzymanie klawisza POWER jak komp się i tak właśnie wyłączał tylko musiał odegrać do końca ten plik z dźwiękiem.. Bateria to jedyne wyjście.
Krótkie naciśnięcie POWER odpala akcję zapisaną w systemie (wyłączenie, uśpienie itp.), ale jak przytrzymasz dłużej POWER to komputer zostaje natychmiast wyłączony…
@topic Dla mnie trochu słabe…
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie