Główna Poczekalnia (2) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 30 minut temu
Kawały o Sosnowcu
konto usunięte • 2013-10-07, 22:51
-Czy znasz 15 lepszych miejsc od Sosnowca?
-Tak. To będzie 15 przypadkowych ulic w Katowicach.

---

-Czy Sosnowiec należy do Polski?
-A czy murzyni należą do społeczeństwa?

---

-Jak czuje się cygan w Sosnowcu?
-Jak w domu.

---

Rybak z Katowic wyłowił złotą rybkę . Tradycyjnie ta się odzywa:
-Masz jedno życzenie.
-Chcę by Sosnowiec zniknął z mapy Polski.
Rybka zaczyna płakać, krztusi sie i ledwo mówi przez łzy:
-Dobra masz jeszcze dwa!

---

Co jest gorszego od bezrobotnego, śmierdzącego czarnego cygana?
Wyjazd służbowy do Sosnowca.

---

Skąd się biorą ludzie w Sosnowcu?
Przejeżdżają przypadkiem.

---

Dlaczego Hitler nie zamykał ż__ów w Sosnowcu?
Bo on też miał ludzkie odruchy.

---

Skąd się wzięła nazwa Sosnowiec?
A kogo to obchodzi?

---

Gdybyś miał wybierać między zaoraniem Sosnowca a pokojem na świecie, to jakiej koparki byś użył?

---

Dlaczego Sosnowiec tak wszystkim przeszkadza?
Z tego samego powodu co gówno na środku pokoju.

---

Facet idzie chodnikiem w Katowicach i widzi płaczącą dziewczynkę.
-Co się stało, dlaczego płaczesz?- pyta.
-Zgubiłam się!
-A skąd jesteś.
-Z Sosnowca.
Facet poszedł dalej.

---

Czy można umrzeć bogatym, rodząc się biednym? Można!
Czy można umrzeć biednym, rodząc się biednym? Można!
Czy można urodzić się w Sosnowcu i umrzeć gdzieś indziej? Nie
Czy można urodzić się w Sosnowcu i umrzeć w Sosnowcu? Trzeba.

---

Pedał trafił do więzienia za molestowanie dzieci. Koledzy z celi dowiedzieli się o jego przeszłości, więc nie miał lekko. R🤬any non stop, dzień i noc, we wszystko co można. Pewnego razu gdy brał w dupę usłyszał: "Te pedał a skąd ty w ogóle jesteś?". Pedał otarł ryj ze spermy i mówi "Z Sosnowca". Następnego ranka w gazetach pojawił się nagłówek "W Katowickim więzieniu powiesiło się 4 skazanych, kolega z celi nie wie co się stało".
Zgłoś
Missiek1906 2013-10-08, 0:51 2
Ach znowu ten ból dupy
Zgłoś
konto usunięte 2013-10-08, 0:54 2
Czy jest coś gorszego niż mieszkanie w sosnowcu ?

Nie.
Zgłoś
Lord_Rzeźnik 2013-10-08, 0:59 4
A ja wciąż nie wiem, o co chodzi z tym Sosnowcem? Co tam takiego jest, że ludzie darzą to miejsce tak gorącymi uczuciami? Chyba jedynym sposobem jest wycieczka. I tu nasuwa się pytanie: jak pojadę tam samochodem, to nie uznają mnie za blaszanego demona i nie będą rzucać kamieniami i chrustem ?
Zgłoś
konto usunięte 2013-10-08, 1:03
Widzę autor jakiś nerwowy skoro na każdy negatywny komentarz warczy.

Jak dla mnie to po prostu kolejny gimbus próbuje (i całkiem nieźle mu to wychodzi) zabłysnąć poprzez ciskanie na przypadkowe miasta. Spróbuj na Kwejku... I nie, nie jestem z Sosnówca.
Zgłoś
czerwo64 2013-10-08, 2:19 8
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2013-10-08, 7:25 2
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2013-10-08, 7:35 4
Zgłoś
konto usunięte 2013-10-08, 8:08 4
@Tabernak

Mazowsze jak żaden inny region ma na pewno historię wyzyskiwania i okradania innych partii kraju.Warszafka wielka stolica ze starówką zbudowaną po wojnie, odbudowana oczywiście z kradzionych materiałów, udekorowana kradzionymi dziełami sztuki.
To cała Polska łoży na warszafkę a nie na odwrót, to reszta kraju ją odbudowała o utrzymuje.95% słoików, słoma z buta i żadnej godności, pogratulować jeszcze marszów równości.
Zgłoś
konto usunięte 2013-10-08, 10:04
Zgłoś
konto usunięte 2013-10-08, 10:10 10
Zgłoś
konto usunięte 2013-10-08, 10:48 3
Zgłoś
Davidzior 2013-10-08, 11:10 1
Sosnowiec_jest_be napisał/a:

-Czy znasz 15 lepszych miejsc od Sosnowca?
-Tak. To będzie 15 przypadkowych ulic w Katowicach.

Miałeś na myśli niemiecki land "Katowitz"?

Hanysie! Nie podoba Ci się w Polsce - wyjedź do ojczystych Niemiec. My kopalnie obsadzimy Polakami.
Zgłoś
konto usunięte 2013-10-08, 11:18 1
Zgłoś
konto usunięte 2013-10-08, 11:54
dobrze gada polać mu!
Cytat:

Zgłoś
andyq 2013-10-08, 12:50 1
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem