To tylko treści informacyjne, ja niczego nie sugeruję

Tutaj z nocki:
a w polsce : chlopieeee co zrobisz? nic nie zrobisz... Jakby rzadzila platforma... Wina Tuska!
I co niby w taki sposób chciałbyś osiągnąć? Jesteś debilowatym prostakiem dającym podpuszczać się lewackiej narracji.
ja p🤬le...
idz k🤬a kupic wezeline no chyba, ze za lubrykant lubisz krew z dupska i wypnij sie przed siedziba pisu, niech cie r🤬aja a recytuj ode do mlodosci.
Najlepiej nie robic nic, marudzic i placic. P🤬lic, ze przynajmniej tusk nie rzadzi (gorsza zaraza od pisu). Czekaj do nastepnych wyborow i zaglosuj na "mniejsze zlo" wroc do domu i zwal konia z radosci bo spelniles swoj obywatelski obowiazek.
Rzad r🤬a polakow na potege a tacy jak ty beda p🤬lic, ze zawsze moze byc gorzej. Ewentualnie masz jakas w miare ok prace i minimalnie lepiej niz 90% Polakow - wtedy napiszesz "mnie to tam jest dobzre, narzekac nie moge"
Lekarze zamknieci - ponad 200.000 nadprogramowych zgonow, wlasciciele biznesow tępieni bo maja czelnosc otwierac w czasie lockdownu, do sklepu itd nie wiejdziesz bez kaganca i nie zostaniesz obsluzony bla bla bla.
Zrobiles cokolwiek? Byles na jakims protescie? Cokolwiek poza p🤬leniem w necie?
ja p🤬le...
idz k🤬a kupic wezeline no chyba, ze za lubrykant lubisz krew z dupska i wypnij sie przed siedziba pisu, niech cie r🤬aja a recytuj ode do mlodosci.
Najlepiej nie robic nic, marudzic i placic. P🤬lic, ze przynajmniej tusk nie rzadzi (gorsza zaraza od pisu). Czekaj do nastepnych wyborow i zaglosuj na "mniejsze zlo" wroc do domu i zwal konia z radosci bo spelniles swoj obywatelski obowiazek.
To tylko treści informacyjne, ja niczego nie sugeruję
podpis użytkownika
Rób tak, żeby TOBIE było dobrze, bo innym nigdy nie dogodzisz.podpis użytkownika
Każdy myślący człowiek jest ateistą.