Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Kazachstański kowboj
~Velture • 2019-08-04, 10:58
Jakiś pijany typ w kazachstańskim zoo postanowił sobie, że będzie ujeżdżał żyrafę. Jak postanowił, tak zrobił. Za 3cim podejściem chyba się wystraszył jak go żona zawołała

podpis użytkownika

Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<
Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !
Zgłoś
Konto usunięte 2019-08-05, 19:55
No i to jest materiał zgodny z mottem "codzienna dawka czarnego humoru", a nie tylko ciągle jakieś miałkie, bezjajeczne wypadki, wypadeczki, wypadunie... pobicia, pobićka, pobiciunia... Szczególnie w wydaniu tego dolnolota froncza...
Zgłoś
SQRW3L_ponury 2019-08-05, 23:23
krzysztof3011 napisał/a:

Właśnie dzięki takim ludziom człowiek ujarzmił konie. Nauczył się też pływać, latać i robić inne wspaniałe rzeczy. A hołota, co dostała wszystko gotowe: komputery, samochody, internety - siedzi i marudzi, że zdobywcy i wynalazcy to debile.

Stawianie w jednym rzedzie braci Wright albo tego typa co na własnym wynalazku przeleciał LaManche i debila wspinajacego sie w zoo na oswojoną żyrafę wydaje mi sie lekkim nadużyciem

Swoją drogą zawsze mnie zastanawiało komu imponują typy bijące 'rekordy' w stylu 'jako pierwszy wejde słoniowi w dupe' albo 'zdobede Giewont zimą w klapkach' - i teraz już chyba wiem - to ludzie którzy ewidentnie mają jaja wieksze niż mózg
Zgłoś