👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:07

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Jak to prawda to ewidentnie ojcu odj🤬o. Trening dzieci zostawia się ludziom, którzy się tym zawodowo zajmują (czyli gówniarzerię wysyła się na jakiś trening do klubu). Rolą ojca jest pilnowanie żeby gówniarz regularnie bez zciemniania łaził na treningi.
Love_is_Love napisał/a:
K🤬a ale mośkowaty opis. Chłopie! Tłumacza używaj!
No i to by miało sens... Czyli gówniak zmarł od silnego uderzenia tępym narzędziem, a nie od notorycznego upadania na bieżnię, czyli chory sk🤬ysyn i tak by gówniaka zaj🤬 prędzej, czy później... A to zwyrol p🤬lony!
Ja bym na tą bieżnię wsadził wszystkie tłuste oblechy.Ojciec tłusty ,czy nie tłusty,co to za różnica.Robił swoje,naprawiał błędy matki i babki.
Love_is_Love napisał/a:
K🤬a ale mośkowaty opis. Chłopie! Tłumacza używaj!
on walił konia jak to pisał, dlatego tak wyszło
sytuacja publicznie udostępniona na powyższym filmiku nie miała nic wspólnego z przyczyną śmierci tego dziecka
Co to za p🤬lety? Nie da się umrzeć z przetrenowania w kilka minut na bieżni. Do kosza to.
dwakilo napisał/a:
Co to za p🤬lety? Nie da się umrzeć z przetrenowania w kilka minut na bieżni. Do kosza to.
masz podpiety artykuł poswiec 2min i bedziesz wiedzial wiecej k🤬a spellu
dwakilo napisał/a:
O chłopski rozum nie pozwala na jakieś szersze myślenie.
Odchodząc od tego, że dziecko nie zmarło z powodu tego przypadku a po prosut zostało zabite w innej sytuacji, to wystarczy, że masz niewykrytą wadę serca(co przy tak głupim ojcu jest mozliwe) plus przetrenowanie dziecka, które nie jest przyzwyczajone do takiego wysiłku i dziecko może umrzeć.
Ba, wystarczy, że źle upadnie, uderzy niefortunnie głową o coś i też umrze.
Przecież to wystarczy ruszyć głową i człowiek z IQ 80+ jest w stanie wymyśleć sensowne sytuacje. Ale może faktycznie odpowiadam debilowi, to możesz nie mieć umiejętności logicznego myslenia. To przepraszam.
I prawidłowo, trzeba tępić słabe ogniwa. A w razie konieczności nawet likwidować. Stworzy się nowego, ulepszonego kaszojada.
jakby przezyl i za kilkanascie jak zdobyl medal olimpijski to by bylo ze sukces dzieki tacie, a ze zdech to teraz wszyscy do typa sie dop🤬laja ze dzieciora zameczyl, na wideo w artykule prawniczki to same kobiety i sedzina kobieta to doj🤬y chlopa. imo taka sama pokazuwka jak bylo z chauvenem, feminizm po prostu doj🤬 chlopa co chcial dbac o tezyzne fizyczna syna i tyle.
to sa takie same sadowe k🤬y co dojebia typa bo chcial z syna zrobic mezczyzne, a jednoczesnie w innej sprawie zezwola na kastracje chlopaka bo mamusia mu wmowila ze jest dziewczynkom xD
to sa takie same sadowe k🤬y co dojebia typa bo chcial z syna zrobic mezczyzne, a jednoczesnie w innej sprawie zezwola na kastracje chlopaka bo mamusia mu wmowila ze jest dziewczynkom xD
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie