Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
buzka503 2025-03-31, 20:11
Zmarł od biegania ?
Zgłoś
dasdasd 2025-03-31, 23:24
Tatuśkowi w więzieniu dupa pęknie, bieżnia to będzie miał pseudonim jak się wszyscy po nim przelecą
Zgłoś
dwakilo 2025-04-01, 11:14
Hydra napisał/a:

masz podpiety artykuł poswiec 2min i bedziesz wiedzial wiecej k🤬a spellu

Zacznij używać znaków diakrytycznych i interpunkcyjnych bo nic nie można zrozumieć. Chyba, że obojętne dla ciebie jest to jak zostaniesz zrozumiana pytając kogoś o zrobienie komuś laski/łaski.

[ Dodano 2025-04-01, 11:24 ]
ArkSa napisał/a:

wystarczy, że masz niewykrytą wadę serca(co przy tak głupim ojcu jest mozliwe) .

Acha. Jeśli ojciec jest "mądry" to ryzyko wady serca maleje.

ArkSa napisał/a:

Ba, wystarczy, że źle upadnie, uderzy niefortunnie głową o coś i też umrze.

Jaki to ma związek ze sprawą?

ArkSa napisał/a:

Ale może faktycznie odpowiadam debilowi, to możesz nie mieć umiejętności logicznego myslenia

Poziom dyskusji w internecie jest bardzo niski. Wszędzie wyzwiska i nazywanie debilami niezajomych sobie ludzi.
Zgłoś
Hydra 2025-04-01, 12:45 1
typie ale ja sie o nic nie pytałam
chciałam Ci tylko ułatwić życie bo jak zwykle chója wiesz o temacie ale i tak sie wypowiesz bo czemu by nie.
Zgłoś
dr.lecter 2025-04-01, 22:23
Gówniaka wina skoro był za gruby.
Zgłoś
yellow87 2025-07-03, 12:21
Co za k🤬a zwyrol, mam nadzieję że go w więzieniu przeorali taboratem w dupsko, każdą nogą z osobna.
Zgłoś
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 12 miesięcy. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem