Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Tatuśkowi w więzieniu dupa pęknie, bieżnia to będzie miał pseudonim jak się wszyscy po nim przelecą
Hydra napisał/a:
masz podpiety artykuł poswiec 2min i bedziesz wiedzial wiecej k🤬a spellu
Zacznij używać znaków diakrytycznych i interpunkcyjnych bo nic nie można zrozumieć. Chyba, że obojętne dla ciebie jest to jak zostaniesz zrozumiana pytając kogoś o zrobienie komuś laski/łaski.
[ Dodano 2025-04-01, 11:24 ]
ArkSa napisał/a:
wystarczy, że masz niewykrytą wadę serca(co przy tak głupim ojcu jest mozliwe) .
Acha. Jeśli ojciec jest "mądry" to ryzyko wady serca maleje.
ArkSa napisał/a:
Ba, wystarczy, że źle upadnie, uderzy niefortunnie głową o coś i też umrze.
Jaki to ma związek ze sprawą?
ArkSa napisał/a:
Ale może faktycznie odpowiadam debilowi, to możesz nie mieć umiejętności logicznego myslenia
Poziom dyskusji w internecie jest bardzo niski. Wszędzie wyzwiska i nazywanie debilami niezajomych sobie ludzi.
typie ale ja sie o nic nie pytałam
chciałam Ci tylko ułatwić życie bo jak zwykle chója wiesz o temacie ale i tak sie wypowiesz bo czemu by nie.
chciałam Ci tylko ułatwić życie bo jak zwykle chója wiesz o temacie ale i tak sie wypowiesz bo czemu by nie.