Główna Poczekalnia Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 16:31
🔥 Ruska technologia śmigłowa - teraz popularne
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
huhuha 2020-07-27, 19:15 4
Jakie to jest.... pracuje jako asystent osób z niepełnosprawnością. Nie raz idę z niewidomą osobą albo pcham wózek inwalidzki przed sobą. Najczęściej mam ciężkie przypadki. Wózkiem nie ma jak przejechać. Trzeba zjeżdżać na ulicę gdzie oczywiście kierowcy trąbią. W przypadku niewidomych często musi iść obok mnie. Nie pójdzie przede mną ani za mną ze względu na sprzężoną niepełnosprawność. Wtedy najczęściej muszę łapać za obie ręce i jak dziecko co dopiero się uczy przeprowadzać obok auta bo oczywiście normalnie nie zmieścimy się oboje idąc obok siebie.
Zgłoś
qwerq221 2020-07-27, 19:22
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
nano50 2020-07-27, 19:27
hellbwoi napisał/a:

widzę pewnie poł z tych co tu jedzie po tym spoleczniaku to ci sami co startuja do strazy miejsckiej pare filmikow nizej...

No właśnie chyba na odwrót.
Zgłoś
ZochO 2020-07-27, 20:26 7
PieronJasnySzlag napisał/a:

Nic nie usprawiedliwia niszczenie czyjegoś dorobku. O jego tonie rozmowy i zmanierowaniu (oscentacyjne kopnięcie sianem w auto jakiejś laski) nawet nie będe wspominał.
Tak jak wyżej, czekam aż pajac wyląduje na hardzie albo jak ktoś go złapie i upokorzy nagrywając jego ryj.

W którym miejscu i co zniszczył?
On się w wielu miejscach przedstawia z imienia i nazwiska, jak również jest widoczny na własnych filmach. Z zawodu jest kierowcą autobusu, jeździ w ZTM. Wrzucał tez kilka filmów gdzie ludzie do niego z łapami startują. Fakt robi z siebie pośmiewisko i chwała mu za to że mu się chce. Pomimo, że nie jest super elokwentny robi dobrą robotę.
Zgłoś
Gaiseric 2020-07-27, 21:11
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.

podpis użytkownika

Hitler był lewakiem
J🤬 wszystko na wschód od Polski.
Zgłoś
Huherko 2020-07-27, 21:31 4
A ja jestem za - płacę podatki, płacę czynsz, płacę za utrzymanie zieleni. Ktoś podpisał się pod projektem tego parkingu - ktoś wstawił tam znak zakaz wjazdu, ktoś w końcu ma to prawo egzekwować, ale jeżeli dochodzi to tego, że zieleń jest rozjeżdżana bo właścicieli aut stać na mieszkanie w centrum warszaffki a nie stać ich na miejsce postojowe dla swojego samochodu i nikt na to nie reaguje, bo każdy ma to w d* to to jest słabe.
Zgłoś
tarpan 2020-07-27, 22:05 1
Wszyscy właściciele aut powinni naprawić lakier, zebrać faktury i iść do sądu. Społeczny pajac musiałby zapłacić kilkanaście tysięcy to myślę, że miałby dość zabawy z trawą.
Zgłoś
TheRaqur 2020-07-27, 22:07 3
Justynka99 napisał/a:

Jeżeli w jakimś miejscu auto da się zaparkować tak, żeby nie powodowało zagrożenia i nie blokowało przejścia i przejazdu, a jednocześnie stoi tam zakaz, to ten zakaz jest urzędniczą głupotą. Zwłaszcza biorąc pod uwagę zapotrzebowanie na te miejsca w miastach.

Oho Pani z białego Peugeota
Zgłoś
sirapacz 2020-07-27, 22:17 2
Ogólnie jestem negatywnie nastawiony do wszelakiej maści "aktywistów" bo zwykle za tym stoi oszołomstwo. Ale tu? Brawo i oby więcej sił do działania. Nagłaśniać, piętnować, wyśmiewać buractwo.
Parkowanie na trawniku to takie samo chamstwo jak wywalenie kiepa czy (z niedzieli obrazek) postawienie kubka z McD na wysepce przy skrzyżowaniu....
Zgłoś
sadefro 2020-07-27, 22:26
Zgłoś
PieronJasnySzlag 2020-07-27, 23:07 1
ZochO napisał/a:

W którym miejscu i co zniszczył?
.

Od takiego gówna z siana lakier trzeba polerować. To koszta rzędu kilkaset złotych.
Oczywiście są kierowcy którzy mają to w dupie i potrafią jeździć z ptasim gównem cały tydzień, i podejrzewam że po tym pytaniu właśnie takim kierowcą jesteś.
A te gówno z siana kto posprząta? Pan aktywista faszysta?
Zgłoś
Mors_Nigra 2020-07-27, 23:16
Ale się pajacy panisk nazbierało w komentarzach, tylko przekonaliście mnie, żeby mu coś rzucić na Patronite. patronite.pl/samochodoza jakby ktoś również był zainteresowany.
Zgłoś
Adae 2020-07-27, 23:39
Od razu slychac, ze spermiarz ciota, jeszcze szmula doprowadzila do tego ze sie jej tlumaczyl.

Co za lamus.
Zgłoś
Bloblas 2020-07-27, 23:47 2
Zgłoś
magnus.mental 2020-07-28, 1:03 3
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem