👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:36

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
wajnona napisał/a:
@up Taaa, bojkot smutnego narodu... Jeśli dla Ciebie zepsuta Ameryka "jest zabawna" to fajnie masz
Ale bądź co bądź z drugiej strony zależy też w jakim programie i przy jakim temacie sobie tak zażartowała, to fakt
![]()
no nie mów mi, że polacy nie mają tendencji do zbluzgania wszystkiego, co chociaż trochę odbiega od powszechnie przyjętej "normalności". a za stanami jesteśmy 300 lat do tyłu w każdej dziedzinie życia, a to musi mieć gdzieś swoje przyczyny

judasz1234 napisał/a:
no nie mów mi, że polacy nie mają tendencji do zbluzgania wszystkiego, co chociaż trochę odbiega od powszechnie przyjętej "normalności". a za stanami jesteśmy 300 lat do tyłu w każdej dziedzinie życia, a to musi mieć gdzieś swoje przyczyny
A czy ja powiedziałam gdzieś, że nie mamy? Uważam tylko, że nie powinno się skakać ze skrajności w skrajność - a Ameryka jest skrajnie zepsuta. I wolę być 300 lat do tyłu za nimi niż patrzeć, jak 20 letnia gówniara głaszcze się po kroczu i na scenie udaje seks oralny nazywając to sztuką

gosc zrobił mone jakby panna jebla takiego bąka okrutnego i obstawiam ze wlasnie tak było
minę*
minę*

@policeman,
Co nie zmienia faktu że Ja osobiście przypadkiem postarałbym się smyrnąć paluszkami po jej cipeczce z nadzieja " A może nikt nie zobaczy"
Co nie zmienia faktu że Ja osobiście przypadkiem postarałbym się smyrnąć paluszkami po jej cipeczce z nadzieja " A może nikt nie zobaczy"

@jimcarey
Bo masz 14 lat i c🤬kę widziałeś tylko w internecie...
A jeżeli w profilu masz dobrą datę urodzenia, to ci współczuje...
Bo masz 14 lat i c🤬kę widziałeś tylko w internecie...
A jeżeli w profilu masz dobrą datę urodzenia, to ci współczuje...

dla niewiedzacych co to za program: jest to snl wszystko w tym programie to skecze, ustawki, gry aktorskie a ten koles co nie reaguje na bandowne jest autorem scenariusza tego show

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie