👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
14 minut temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Czy to nie jest przypadkiem Kelly Bundy (Christina Applegate)?
up
W wieku dwudziestukilku lat facet ma krwi tylko tyle, żeby zasilić albo mózg, albo fiuta. Najczęściej zasila to drugie. Z wiekiem proporcje odwracają się.
up
W wieku dwudziestukilku lat facet ma krwi tylko tyle, żeby zasilić albo mózg, albo fiuta. Najczęściej zasila to drugie. Z wiekiem proporcje odwracają się.

Zabawna dziewczyna, zażartowała sobie nie boi się takich żartów publicznie OKEY!!
Zamiana ról i mamy skandal w telewizji i wywalonego dziennikarza....

Zamiana ról i mamy skandal w telewizji i wywalonego dziennikarza....

podpis użytkownika

"A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swój język mają"

a teraz wyobraźcie sobie taki żarcik prowadzącej w polskiej telewizji i bojkot naszego smutnego narodu

@up Taaa, bojkot smutnego narodu... Jeśli dla Ciebie zepsuta Ameryka "jest zabawna" to fajnie masz
Ale bądź co bądź z drugiej strony zależy też w jakim programie i przy jakim temacie sobie tak zażartowała, to fakt

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie