J🤬 wyborców Tuska potulnego kundla Merkel.
podpis użytkownika
patorjk.com/text-color-fader/

Kiedyś stereotypem były karteczki na żywność i praca dla każdego obywatela, a teraz mamy stereotyp spasionego typa oblepionego w rzep i brud siedzącego 24/7 przed pc bez życia, a no i z każdym rokiem każdy ma coraz bardziej wyj🤬e na to co się dzieje w tym kraju, a pamiętajcie kiedyś walczono za ten kraj, przelewano krew, a teraz by nas mandżukuo podbiło, gdyby nie przestało istnieć po II wojnie światowej. Teraz gdyby wybuchła wojna każdy by stwierdził, że ma wyj🤬e, a tak przynajmniej potrafię wywnioskować po dzisiejszym społeczeństwie, i to chyba każdego kraju i nawet już k🤬a ciapaki mają więcej odwagi i chęci poświęcenia dla swojego celu i dążą do czegoś, choć to do czego dążą jest poj🤬e, ale to taki przykład, że nawet brudy mają więcej jaj niż my teraz, ale też mają dość mało w głowie, ale potrafią walczyć (wiem strzelać to za c🤬ja nie potrafią i są fanatykami).
Szkoda, że już takich ludzi nie ma, a szczerze powstało pokolenie pop🤬lców, leni, dzieci, które bez pc i telefonów by nie przeżyły i takie jest z 70% społeczeństwa w Polsce, i w ogóle na świecie i nie dotyczy tylko dzieci, ale i dorosłych
Kiedyś stereotypem były karteczki na żywność i praca dla każdego obywatela, a teraz mamy stereotyp spasionego typa oblepionego w rzep i brud siedzącego 24/7 przed pc bez życia, a no i z każdym rokiem każdy ma coraz bardziej wyj🤬e na to co się dzieje w tym kraju, a pamiętajcie kiedyś walczono za ten kraj, przelewano krew, a teraz by nas mandżukuo podbiło, gdyby nie przestało istnieć po II wojnie światowej. Teraz gdyby wybuchła wojna każdy by stwierdził, że ma wyj🤬e, a tak przynajmniej potrafię wywnioskować po dzisiejszym społeczeństwie, i to chyba każdego kraju i nawet już k🤬a ciapaki mają więcej odwagi i chęci poświęcenia dla swojego celu i dążą do czegoś, choć to do czego dążą jest poj🤬e, ale to taki przykład, że nawet brudy mają więcej jaj niż my teraz, ale też mają dość mało w głowie, ale potrafią walczyć (wiem strzelać to za c🤬ja nie potrafią i są fanatykami).
Ojojo. Czuje ze masc na bol dupy bedzie potrzebna. Jestes czescia tego systemu, powiedz mi co ty takiego robisz zeby to zmienic? Piszesz komentarze na sadisticu?

Dyplom w połowie po hebrajsku. C🤬j mu w dupę
"x" w nicku. C🤬j ci w pysk.
"Pułkownik Kwiatkowski (1995)"
polski, dobry, i co najważniejsze śmieszny.

Wyraziłem swoją opinię, która jeśli Cie gówno obchodzi to mogłeś nie analizować, a napisałem to dla tych co jednak się jeszcze interesują co się dzieje w tym kraju, którzy jeszcze nie mają wyj🤬e, a nie do tych co dopiero jak krzywda spotyka to dopiero wtedy rozumieją treść.
zexomatic, Polska nadal jest, ale nie jest tym samym co była wcześniej, bo jest r🤬ana przez eu zupełnie jak przez te 40 lat komuny przez rusków, ale mimo tego istniejemy, i może gospodarki nie mamy i tu masz rację, ale to przez nasz rząd, połowa komunistów i reszta faszystów. Po prostu zero wyboru przez naszą kochaną demokracje i złodziei w rządzie.