Rozmawia dwóch kumpli.
- Siema. Jak tam było na wypadzie ?
- A no zajebiście. Poznałem tam jedną fajną dziewczynę.
- I jak ?
- Nie no super. Zaczęło się robić gorąco i już mieliśmy iść na całość, ale nie miałem gumy.
- No bez gumy to i z własna matką bym się bał.
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte
2011-01-03, 8:46
Ja też bym się bał skoczyć na bungee z matką bez gumy, nie widzę tu nic śmiesznego.
konto usunięte
2011-01-03, 9:55
konto usunięte
2011-01-03, 11:17
@up a Ciebie co smieszy? kawały typu : przyszla baba do lekarza?
konto usunięte
2011-01-03, 12:54
@up raczej kawały typu : Wchodzi gimbus na Sadistic.pl i stawia głupie posty, zamiast postawić kloca w kiblu i dać sobie spokój ...
konto usunięte
2011-01-03, 13:00
@up dobry kawal, gdybys go nagral na kamerke to tadzio drozda puscilby go w smiechu warte
konto usunięte
2011-01-03, 13:05
@up Widzisz? Ty nadal nic nie rozumiesz... Ja wcale nie chciałem być zabawny, a to co napisałem tylko elitarna grupa osób mogła odebrać jako KAWAŁ. Nie stary, ja naprawdę chciałem żebyś poszedł postawić klocka i tu nie wracał....
konto usunięte
2011-01-04, 2:52
ale błyskotliwie porównał