podpis użytkownika
Umysł jest jak spadochron. Nie działa, jeśli nie jest otwarty.Jeszcze jakby chociaz c🤬ja wyciagnal i zamachal kamerzyscie to moze ktos by sie usmiechnal, ale takie cos?
Zamiast piwa szczyny.
podpis użytkownika
chce ci się takie gown.. robić ? to wo gule nie jest godne uwagi poćwicz na paint
No ok. Ale co to tutaj robi?
Jeszcze jakby chociaz c🤬ja wyciagnal i zamachal kamerzyscie to moze ktos by sie usmiechnal, ale takie cos?
Zamiast piwa szczyny.
Przyjacielu... "Co on tutaj robi?" Ten Pan jedzie metrem, którego w życiu na oczy jeszcze nie widziałeś. To taki pociąg, tylko przeważnie jeździ pod ziemią!. Przy okazji bywa kulturalny, czego Tobie akuratnie brakuje. No i jednym szczerze się martwię... Naprawdę tak Ci brakuje c🤬ja? Teraz chyba już wiem, dlaczego z trzech kolorów, które rozróżniasz, dwa to pedalski i c🤬jowy.
Pozdrower

podpis użytkownika
Teraz spróbuj sobie wyobrazić, że Twój stary dyma Ciebie w dupę. A ty stoisz przodem do lustra i patrzysz w odbicie...
Przyjacielu... "Co on tutaj robi?" Ten Pan jedzie metrem, którego w życiu na oczy jeszcze nie widziałeś. To taki pociąg, tylko przeważnie jeździ pod ziemią!. Przy okazji bywa kulturalny, czego Tobie akuratnie brakuje. No i jednym szczerze się martwię... Naprawdę tak Ci brakuje c🤬ja? Teraz chyba już wiem, dlaczego z trzech kolorów, które rozróżniasz, dwa to pedalski i c🤬jowy.
Pozdrower![]()
Naucz sie czytac, gamoniu. Najlepiej ze zrozumieniem.
podpis użytkownika
chce ci się takie gown.. robić ? to wo gule nie jest godne uwagi poćwicz na paint

podpis użytkownika
Muminki cię widzą, Muminki cię śledzą, Muminki cię dorwą, zabiją i zjedzą.