O to co kupiła sobie MO za wasze mandaty, teraz jeszcze szybciej będzie jeździła po kebaby i woziła swoje pociechy do szkoły rano
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 7:14
Dlaczego kolor koguta jest tylko niebieski? Od czego to zależy, że już odchodzi się od czerwononiebieskiego?
kotlettp napisał/a:
Jak pokażą, że milicjanty mają nową, drogą superfurę za mandaty
Jak wół na filmie masz
Cytat:
zakup współfinansowany przez ue ze środków europejskiego funduszu rozwoju regionalnego w ramach programu infrastruktura i środowisko
No to teraz będę miał się z kim ścigać
Żartuje nie mam samochodu... i prawka ...
Żartuje nie mam samochodu... i prawka ...
niestety to nie jest Insignia OPC
a zwykla z dwulitrowym motorem turbo... Insignia OPC miałaby 2.8 silnik, 325 KM i tylko 6 sekund do setki
A oto i Insignia w wersji OPC
A oto i Insignia w wersji OPC
Jebnij się w łeb autorze. MO nie istnieje od parędziesiąt lat a to że się wozisz Nyską ze starym na bazar z ziemniakami nie oznacza, że czas stoi w miejscu. Nie martw się u ciebie na wsi takiego radiowozu nie zobaczysz.
johny_walker napisał/a:
niestety to nie jest Insignia OPC
a zwykla z dwulitrowym motorem turbo... Insignia OPC miałaby 2.8 silnik, 325 KM i tylko 6 sekund do setki
![]()
A oto i Insignia w wersji OPC![]()
Obrazek
Dokładnie. W TG jeździli takim Oplem i daję radę, a ten model policji to pewnie jest tylko pakiet stylizacyjny OPC(coś jak S-Line,M-pakiet)
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie