K🤬a a gdzie dalsza cześć? naucz sie wycinac i montowac fimliki, załuje ze piwo dałem K🤬A! Tak sie ucieszyłem bo fajny moment który lubie a tu tak bestialsko urwany! Nosz k🤬a!
podpis użytkownika
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym po nim następującym. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów bez podawania przyczyny.
Koleszko, ja tego nie wycinałem tylko, lecz takowy wycinek znajduje się na yt.
było , z tym że było to w jakimś temacie w komentarzu za c🤬j tego nie moge znaleźć . Ale koleś wrzucił to z podpisem " phalafel to mi sie z tym kojarzy " bo jakiś inny baran miał taki nick
Kapitan Bomba się skończył na odcinku "Powrót Króla". Da się jeszcze obejrzeć do ostatniego odcinka "Admirał Jahaś", bo jest jeszcze w miarę ciekawie i śmiesznie. Dalej jest już c🤬jnia z grzybnią.
PS: A odcinki takie jak np. Marik1234 albo te o dopalaczach i zmienianiu się w świnie to już totalne dno...
Fazi
Mój c🤬j dłuższy niż twoje zwoje mózgowe.
Pih
PS: A odcinki takie jak np. Marik1234 albo te o dopalaczach i zmienianiu się w świnie to już totalne dno...
podpis użytkownika
Nie zapomnij o grzebieniu, ty p🤬lony jeleniu.Fazi
Mój c🤬j dłuższy niż twoje zwoje mózgowe.
Pih

@ZielonyPelikan Kapitan Bomba i przyjaciele no ja p🤬le, ta komercha mi pedalstwem zalatuje... btw. Dzięki za najnowszy odcinek

ahh k🤬a jakbym byl maly i urosl to bym to wspomnial jako najlepsza bajke na swiecie ...
Lachon napisał/a:
I ( jak dla mnie ) epicki tekst : "- Damian, co ty pedał jesteś !?"
Nie interesują mnie Twoje szkolne ksywki

podpis użytkownika
Gdzie był bóg jak rozdawali białaczkę dwuletnim dzieciom?
Kwakens napisał/a:
@ZielonyPelikan Kapitan Bomba i przyjaciele no ja p🤬le, ta komercha mi pedalstwem zalatuje... btw. Dzięki za najnowszy odcinek
![]()
Mnie też się aż tak nie podoba nowy Kapitan Bomba ale jak by skończyli go robić to bym się wk🤬ił