K🤬a a gdzie dalsza cześć? naucz sie wycinac i montowac fimliki, załuje ze piwo dałem K🤬A! Tak sie ucieszyłem bo fajny moment który lubie a tu tak bestialsko urwany! Nosz k🤬a!
Koleszko, ja tego nie wycinałem tylko, lecz takowy wycinek znajduje się na yt.
było , z tym że było to w jakimś temacie w komentarzu za c🤬j tego nie moge znaleźć . Ale koleś wrzucił to z podpisem " phalafel to mi sie z tym kojarzy " bo jakiś inny baran miał taki nick
Kapitan Bomba się skończył na odcinku "Powrót Króla". Da się jeszcze obejrzeć do ostatniego odcinka "Admirał Jahaś", bo jest jeszcze w miarę ciekawie i śmiesznie. Dalej jest już c🤬jnia z grzybnią.
PS: A odcinki takie jak np. Marik1234 albo te o dopalaczach i zmienianiu się w świnie to już totalne dno...
Fazi
Mój c🤬j dłuższy niż twoje zwoje mózgowe.
Pih
PS: A odcinki takie jak np. Marik1234 albo te o dopalaczach i zmienianiu się w świnie to już totalne dno...
podpis użytkownika
Nie zapomnij o grzebieniu, ty p🤬lony jeleniu.Fazi
Mój c🤬j dłuższy niż twoje zwoje mózgowe.
Pih

@ZielonyPelikan Kapitan Bomba i przyjaciele no ja p🤬le, ta komercha mi pedalstwem zalatuje... btw. Dzięki za najnowszy odcinek

ahh k🤬a jakbym byl maly i urosl to bym to wspomnial jako najlepsza bajke na swiecie ...
Lachon napisał/a:
I ( jak dla mnie ) epicki tekst : "- Damian, co ty pedał jesteś !?"
Nie interesują mnie Twoje szkolne ksywki

podpis użytkownika
Gdzie był bóg jak rozdawali białaczkę dwuletnim dzieciom?
Kwakens napisał/a:
@ZielonyPelikan Kapitan Bomba i przyjaciele no ja p🤬le, ta komercha mi pedalstwem zalatuje... btw. Dzięki za najnowszy odcinek
![]()
Mnie też się aż tak nie podoba nowy Kapitan Bomba ale jak by skończyli go robić to bym się wk🤬ił