Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Alwaro 2012-02-23, 16:52
K🤬a a gdzie dalsza cześć? naucz sie wycinac i montowac fimliki, załuje ze piwo dałem K🤬A! Tak sie ucieszyłem bo fajny moment który lubie a tu tak bestialsko urwany! Nosz k🤬a!

podpis użytkownika

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym po nim następującym. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów bez podawania przyczyny.
Zgłoś
Lachon 2012-02-23, 16:59
Koleszko, ja tego nie wycinałem tylko, lecz takowy wycinek znajduje się na yt.
Zgłoś
Złowroga Pralka ! 2012-02-23, 18:03 11
było , z tym że było to w jakimś temacie w komentarzu za c🤬j tego nie moge znaleźć . Ale koleś wrzucił to z podpisem " phalafel to mi sie z tym kojarzy " bo jakiś inny baran miał taki nick
Zgłoś
tomsson 2012-02-23, 18:05
Akurat ten tekst to byl tu najslabszy.
Zgłoś
Pirat353 2012-02-23, 18:40
Niebo w gębie , piekło w dupie nowość Chrzan
Zgłoś
veno 2012-02-23, 18:44
Dla kapitana zawsze się piwko znajdzie !
Zgłoś
P................9 2012-02-23, 18:46
TEmpe C🤬je
Zgłoś
BongMan 2012-02-23, 19:08
Kapitan Bomba się skończył na odcinku "Powrót Króla". Da się jeszcze obejrzeć do ostatniego odcinka "Admirał Jahaś", bo jest jeszcze w miarę ciekawie i śmiesznie. Dalej jest już c🤬jnia z grzybnią.

PS: A odcinki takie jak np. Marik1234 albo te o dopalaczach i zmienianiu się w świnie to już totalne dno...

podpis użytkownika

Nie zapomnij o grzebieniu, ty p🤬lony jeleniu.
Fazi

Mój c🤬j dłuższy niż twoje zwoje mózgowe.
Pih
Zgłoś
Z................n 2012-02-23, 19:10 30
tu najnowszy odcinek bomby
Zgłoś
A................o 2012-02-23, 19:10
Autorze mów za siebie
Zgłoś
K................s 2012-02-23, 19:21
@ZielonyPelikan Kapitan Bomba i przyjaciele no ja p🤬le, ta komercha mi pedalstwem zalatuje... btw. Dzięki za najnowszy odcinek
Zgłoś
mirage87 2012-02-23, 19:26
ahh k🤬a jakbym byl maly i urosl to bym to wspomnial jako najlepsza bajke na swiecie ...
Zgłoś
Siedem 2012-02-23, 19:50 1
Lachon napisał/a:

I ( jak dla mnie ) epicki tekst : "- Damian, co ty pedał jesteś !?"

Nie interesują mnie Twoje szkolne ksywki

podpis użytkownika

Gdzie był bóg jak rozdawali białaczkę dwuletnim dzieciom?
Zgłoś
Z................n 2012-02-23, 19:52
Kwakens napisał/a:

@ZielonyPelikan Kapitan Bomba i przyjaciele no ja p🤬le, ta komercha mi pedalstwem zalatuje... btw. Dzięki za najnowszy odcinek

Mnie też się aż tak nie podoba nowy Kapitan Bomba ale jak by skończyli go robić to bym się wk🤬ił
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie