Po śladach opon mniemam że to wszystko wyszło mu za pierwszym razem.
@up
Oh nasza alfo i omego
gościu dobrze jeździ, ale dobrze przygotowane auto to większa połowa sukcesu. ja jako zwykły obywatel ze zwykłym autem z napędem na tylną oś raczej bym nie potrafił tego zrobić. po pierwsze nie mam gdzie, a po drugie, samochód z 650KM, zajebistym ręcznym, skrzynią typu dsg i twardym zawieszeniem rajdowym próbowałbym i po jakimś czasie opanowałbym sztukę perfekcyjnego prowadzenia. pewnie większość z nas dałaby radę. nic specjalnego w tym "szoł" nie widzę.
była jedna akcja prawie na harda
konto usunięte
2010-09-20, 2:39
Hameryka! Realizacja tego krótkiego filmu bardzo mi się podoba. Dobry filtr, dobre, nawet zajebiste ujęcia, muzyka niczego sobie.
Czuć klimat tak więc zasłużone piwo z pianką na 2 palce, czy jak tam było...
kanarinho napisał/a:
gościu dobrze jeździ, ale dobrze przygotowane auto to większa połowa sukcesu. ja jako zwykły obywatel ze zwykłym autem z napędem na tylną oś raczej bym nie potrafił tego zrobić. po pierwsze nie mam gdzie, a po drugie, samochód z 650KM, zajebistym ręcznym, skrzynią typu dsg i twardym zawieszeniem rajdowym próbowałbym i po jakimś czasie opanowałbym sztukę perfekcyjnego prowadzenia. pewnie większość z nas dałaby radę. nic specjalnego w tym "szoł" nie widzę.
Tak tak a te 650KM to chyba napędzane przez kanadyjskie wiewiórki:)
konto usunięte
2010-09-20, 9:37
trójka lepsza,mimo że samochód gorszy