1 z najlepszych aktorów w historii kina naśladuje głosy innych aktorów
Dla tych którzy nie oglądają filmów z dubbingiem
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 14:17
po czym wnioskujesz, ze jeden z najlepszych?? widzialem go w 3-4 filmach, we wszystkich gral tak samo. ta sama mina w 95% ujec
to juz kazdy z obsady "Snatch" pokazal lepsza gre aktorska w tym jednym filmie niz on przez cala kariere
@up
3-4 filmy kolego to za mało
Idź obejrzyj sobie żmudę i trzebiatowską, zapewne twoim zdaniem jest ona gwiazdą polskiego kina
3-4 filmy kolego to za mało
Idź obejrzyj sobie żmudę i trzebiatowską, zapewne twoim zdaniem jest ona gwiazdą polskiego kina
@ lapps
no taaaak.... a to co na tym filmie robił to nie gra aktorska? pewnie nie, bo studiowaleś filologie filmową na Wyższym Uniwesytecie we Włoclawku Małym w gminie Stawiduda. Dlatego wiesz lepiej i Adam Sandler jest nieziemsko wybitnym geniuszem aktorskim...
Jak tam egzamin gimnazjalny poszedł tak w ogóle?
no taaaak.... a to co na tym filmie robił to nie gra aktorska? pewnie nie, bo studiowaleś filologie filmową na Wyższym Uniwesytecie we Włoclawku Małym w gminie Stawiduda. Dlatego wiesz lepiej i Adam Sandler jest nieziemsko wybitnym geniuszem aktorskim...
Jak tam egzamin gimnazjalny poszedł tak w ogóle?
W historii kina to można dyskutować. napewno jeden z najlepszych współczesnych.
lapps napisał/a:
po czym wnioskujesz, ze jeden z najlepszych?? widzialem go w 3-4 filmach, we wszystkich gral tak samo. ta sama mina w 95% ujec
to juz kazdy z obsady "Snatch" pokazal lepsza gre aktorska w tym jednym filmie niz on przez cala kariere
Nie trudno się domyśleć, że chodziło mu o jego prywatne zdanie...
lapps napisał/a:
Obejrzyj kolego K-pax. Jeden z lepszych filmów ogólnie i zajebista rola Kevina Spacey
i nie zapomnijcie o Ordinary Decent Criminal (Przyzwoity Przestępca) jak dla mnie, obok K-Pax, najlepszy film z jego udziałem
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie