Główna Poczekalnia (7) Soft (7) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 19:14
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte 2013-12-13, 18:40 130
Ot i różnica między gejem, a pedałem...
Zgłoś
furak151 2013-12-13, 19:51
Zaskakujące zakończenie. Piwo
Zgłoś
konto usunięte 2013-12-13, 23:47 8
Ten gościu w różowej koszuli to prowadzący "Najzabawniejsze zwierzęta świata".
Zgłoś
konto usunięte 2013-12-14, 0:48 14
Wszędzie geje, wszystko o gejach no nie ma kuźwa dnia, żeby gdzieś nie było o gejach
Zgłoś
N527 2013-12-14, 0:55 2
Zajebiste i przeprawdziwe
Zgłoś
konto usunięte 2013-12-14, 1:35 51
Zgłoś
KANIBAL22 2013-12-14, 1:47 5
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Snoon 2013-12-14, 2:23
lubię tego gościa, świetny komik
Zgłoś
konto usunięte 2013-12-14, 4:35 1
- Tato... Musze Ci coś powiedzieć, jestem gejem...
- Synu...
- Ojcze?
- Czy Ty nosisz buty od Versace?
- No nie...
- Czy masz wille z basenem?
- Nie...
- Czy Ty jeździsz nowym mercedesem?
- Nie
- To Ty nie jesteś gej ty jesteś zwykły pedał.
Zgłoś
konto usunięte 2013-12-14, 8:46 11
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2013-12-14, 9:23 18
Zgłoś
konto usunięte 2013-12-14, 11:15 6
@up No i kolejny który dał się omotać homopropagandzie. To, że się z tym nie obnosi nie znaczy, że jest normalny i że tak powinno być... Nie mówię, że nie ma prawa do życia etc, ale to jest wbrew naturze. Oni po prostu powinni być leczeni albo wywożeni w bydlęcych wagonach na sybir, tam by przynajmniej zadbali o kolej transsyberyjską czy dostarczali by pożywienia niedźwiedziom.
Zgłoś
konto usunięte 2013-12-14, 11:16 4
każdy z nich mnie obrzydza
Zgłoś
konto usunięte 2013-12-14, 11:48 11
marekgazownik napisał/a:

@up No i kolejny który dał się omotać homopropagandzie. To, że się z tym nie obnosi nie znaczy, że jest normalny i że tak powinno być... Nie mówię, że nie ma prawa do życia etc, ale to jest wbrew naturze. Oni po prostu powinni być leczeni albo wywożeni w bydlęcych wagonach na sybir, tam by przynajmniej zadbali o kolej transsyberyjską czy dostarczali by pożywienia niedźwiedziom.

Póki gej nie będzie obnosił się ze swoim pedalstwem jak ruski mafiozo złotem, nie będzie żądał specjalnych praw z tytułu swojej rzekomej orientacji, prawa do opieki nad dziećmi i generalnie będzie zostawiał swoją orientację wychodząc z domu, to może sie ładować z drugim gejem aż jego dupa będzie wzdychać zamiast pierdzieć. Resztę hołoty z parad, Biedroniów czy inne pospólstwo jak wspomniałeś, do wagonów i na sybir na ciężkie roboty. Tam wszyscy byliby dyskryminowani po równo.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem